Vincent Aboubakar: Artık büyük takım yok!

Beşiktaş’ın golcü oyuncusu Vincent Aboubakar, Tirana maçı öncesi yaptığı açıklamada, "Artık küçük büyük takım yok. Yarınki maçı kazanarak sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz.” dedi.

Vincent Aboubakar: Artık büyük takım yok!
Vincent Aboubakar: Artık büyük takım yok!
GİRİŞ 26.07.2023 20:25 GÜNCELLEME 26.07.2023 20:25
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk maçında Arnavutluk temsilcisi KF Tirana ile karşılaşacak olan Beşiktaş’ta Kamerunlu oyuncu Vincent Aboubakar, düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Takım olarak iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini söyleyen golcü futbolcu, “Çok iyi bir hazırlık kampı geçirdik. İlk resmi maç olacak. Önemli bir müsabaka bizim için. Artık küçük büyük takım yok. Yarınki maçı kazanarak sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Taraftarımızın stadyumdan mutlu ayrılmasını sağlamak için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

Avrupa kupalarında Beşiktaş forması ile daha önce de boy gösterdiğini söyleyen Aboubakar, “Beşiktaş her zaman kazanmak için sahaya çıkan bir takım. Beşiktaş ile Avrupa’da birçok maça çıktım ve bundan sonrada çıkacağım. İlk maç çok önemli. Tirana’yı mağlup ederek bu sezonki Avrupa maceramıza iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Geçmiş yıllardaki başarılarımızı tekrarlamak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Takım olarak birlik ve beraberlik duygusunu yaşadıklarını söyleyen yıldız santrfor, “Kendimi çok iyi hissediyorum. Futbol kolektif bir oyun. Takım olarak iyi olmamız gerekiyor. Takım arkadaşlarıma da güveniyorum. İyi bir maç çıkarıp bunu kanıtlayacağız” açıklamasında bulundu.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 4
  • Boğaçhan 9 ay önce Şikayet Et
    Şöyle bir golcümüz olsa şampiyonluğun en büyük adayı oluruz
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    Renklilerin zoruna gitmiş hemen
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    Bjk için doğru tabii
    Cevapla
  • Beşiktaşlı 9 ay önce Şikayet Et
    Dün gsyi gördük
    Cevapla