Beşiktaş'ı bekleyen büyük tehlike!

Beşiktaş, Afrika Uluslar Kupası'nın oynanacağı önümüzdeki ocak ayında kadro sıkıntısı yaşayacak. Siyah beyazlıların 13 Ocak'ta başlayacak turnuvaya 6 futbolcu göndermesi bekleniyor.

Beşiktaş'ı bekleyen büyük tehlike!
Beşiktaş'ı bekleyen büyük tehlike!
GİRİŞ 20.07.2023 17:05 GÜNCELLEME 20.07.2023 17:05
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Beşiktaş, 13 Ocak'ta başlayacak Afrika Uluslar Kupası'nda oynaması beklenen futbolcularının fazlalığı nedeniyle zor durumda kalabilir.

Kadrosunda Aboubakar, Colley, Romain Saiss, Rachid Ghezzal, Muleka ve Masuaku gibi birçok Afrikalı oyuncuyu bulunduran siyah beyazlılar, Trendyol Süper Lig, Ziraat Türkiye Kupası ve UEFA Konferans Ligi'nde mücadele edecek. Bu süreçte transfer çalışmalarına devam eden Beşiktaş, Amartey, Onana ve Okereke gibi oyuncularla da görüşmelerini sürdürüyor.13 Ocak'ta başlayacak Afrika Uluslar Kupası'na Süper Lig'den en çok Beşiktaş'ın oyuncu göndermesi bekleniyor.

Turnuva 11 Şubat'a kadar sürecek olup, söz konusu futbolcuların ayrılması halinde takım 7 hafta boyunca bu oyunculardan yoksun mücadele edecek.

DÖRT BÜYÜKLERDEN EN AVANTAJLISI GALATASARAY

Dört büyükler arasında en avantajlı takım, son şampiyon Galatasaray. Elinde Afrikalı oyuncu bulundurmayan sarı kırmızılılar 2024 Ocak-Şubat dönemini kadro anlamında en rahat geçirecek takımlar arasında yer alıyor.

Fenerbahçe'den ise Osayi Samuel ve yeni transfer Alexander Djiku'nun, Afrika Uluslar Kupası'nda mücadele etmesi bekleniyor.

Karadeniz ekibi Trabzonspor ise yalnızca Trezeguet'den yoksun kalacak.

KAYNAK: NTV SPOR
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 3
  • Cesur 9 ay önce Şikayet Et
    ANÇ bilinçli ve istikrarlı şekilde Beşiktaş'ın içini boşaltmak için herşeyi yapıyor
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    bjk ismini değiştirsin bari...Afrikalı bjk gibi....ne aptalca bir kadro planlaması...
    Cevapla
  • hbr 9 ay önce Şikayet Et
    beceriksiz Nur Çebi halada Afrikalı transfer ediyor
    Cevapla