Tosic'ten Beşiktaş taraftarına Tadic mesajı! "Günlerce uğraştım"

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Dusko Tosic, vatandaşı Dusan Tadic'in Fenerbahçe'ye transfer olması üzerine bir paylaşım yaptı.

GİRİŞ 16.07.2023 10:41 GÜNCELLEME 16.07.2023 11:06
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

2015-2016 transfer sezonun başında Gençlerbirliği'nden Beşiktaş'a transfer olan ve 3 sezon boyunca siyah-beyazlı formayı giyen Dusko Tosic, 2022 yılında aktif futbol kariyerini sonlandırma kararı almıştı.

Eski Sırp futbolcu, Beşiktaş için vatandaşı Dusan Tadic ile yoğun görüşmelerde bulunmuştu. 34 yaşındaki yıldız futbolcu ise Ajax'a veda ettikten sonra birçok takımdan teklif gelmesine rağmen Fenerbahçe'yi tercih etti.

Gece saatlerinde sarı-lacivertli takımın KAP'a bildirdiği Tadic İstanbul'a geldi. Yaşanan bu gelişmenin ardından ise siyah-beyazlılar için transfer görüşmelerinde bulunan eski futbolcu Dusko Tosic sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

Tosic'in paylaşımı şöyle:

"Sayın Beşiktaş taraftarına, Beşiktaş'la sözleşme imzalaması için günlerce uğraştığım Dusan Tadic'in son kararı Beşiktaş olmadı. Bilginize, saygılarımla."

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 15
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    Nasıl olsun başkalarının transfer planlarıyla uğraşıyor kendi sorunları ile uğraşacağına
    Cevapla
  • Cumhur 9 ay önce Şikayet Et
    Şampiyon olamıyor değil, şampiyon yapılmıyor demen lazımdı.
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    Türkiyenin en büyük takımı 10 senedir şampiyon olamıyor
    Cevapla
  • 1903 9 ay önce Şikayet Et
    Sen iyi bir bjk sın Tosic , seni seviyoruz.
    Cevapla
  • Vatandas 9 ay önce Şikayet Et
    Fenerbahce yonetimi transferde ezeli rakiplerin elinden herkesi aliyor ama hersene ezeli rakipleri sampiyon oluyor demeki cok transferle basarili olunmuyormus
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle