Milan, Beşiktaş'ın kiralama teklifini reddetti!

Beşiktaş, Milan'ın elinden çıkarmak istediği Ante Rebic için ısrarını sürdürüyor. İtalyan ekibine 1 yıllık kiralama teklifini sunan Siyah-Beyazlılar, olumsuz yanıt aldı.

GİRİŞ 02.07.2023 11:08 GÜNCELLEME 02.07.2023 13:45
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Gelecek sezon için iddialı bir kadro kurmak isteyen Beşiktaş, Milan forması giyen 29 yaşındaki Hırvat sol kanat için yoğun mesai harcıyor.

Kara Kartal, İtalyan ekibi ile 2025'in Temmuz ayına kadar mukavelesi bulunan oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna katmak için Milan'a teklifini sundu. Fakat Siyah-Kırmızılı ekip bu öneriye sıcak bakmıyor. İtalyan ekibi, oyuncuyu bonservisiyle elinden çıkararak kazanç elde etmek istiyor.

Rebic ise Suudi Arabistan'dan gelen yüksek maaş tekliflerini reddederek Beşiktaş'ın elini güçlendirdi. İtalyan basınında çıkan haberlere göre; Beşiktaş, oyuncuyu 1 yıllığına kiralamak istiyor. Öte yandan Siyah-Beyazlı yönetim, oyuncunun 3.5 milyon euroluk maaşını aşağıya çekmek için çalışmalarını sürdürüyor. Milan ise sözleşmeye satın alma opsiyonunu eklemek istiyor. Kara Kartal, oyuncu ve kulübüyle görüşmelere devam ediyor.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 4
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    UEFA gibi olmuş olay antetli kağıttaki yazı çok küçük bi takıma ait anlayamadık demişler
    Cevapla
  • Hakan DEĞİRMENCİ 9 ay önce Şikayet Et
    Bu transfer olmaz beşiktaşta o kadar para yok hem maaş hemde bonservisi ödeyemez yönetim acil büyük paralarla sponsor bulmalı yoksa bu sene futbolcu falan alamayız kiralıkta olsa...
    Cevapla
  • Mali moç 9 ay önce Şikayet Et
    Küçük takım jimnastik
    Cevapla
  • Qwerty 9 ay önce Şikayet Et
    Siz de transfer mi yapıyorsunuz.bakin trabzonspor a .aylığı 25bin tl ye kaleci aldı. Verin paraları boşuna. Çocuk yatacak kalkacak.ucacak. sakatlanmamaya çalışacak.gelsin aylık 25 bin. Olm git odun kes bundan çok fazla Kazanırsın. ya seni kandırdılar yada bilemedim.
    Cevapla