Flaş görüşme ortaya çıktı! Ceyhun Kazancı Barcelona'da

Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı ve menajer Isaac Tutumlu, Barcelona futbol direktörü Mateu Alemany ile İspanya'da bir araya geldi.

Flaş görüşme ortaya çıktı! Ceyhun Kazancı Barcelona'da
Flaş görüşme ortaya çıktı! Ceyhun Kazancı Barcelona'da
GİRİŞ 15.06.2023 22:07 GÜNCELLEME 15.06.2023 22:07
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta önemli bir gelişme yaşandı. 

İspanyol basınında yer alan habere göre, Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı ile Barcelona Futbol Direktörü Mateu Almany, İspanya'da bir görüşme gerçekleştirdi. Bu görüşmeye menajer Isaac Tutumlu da eşik etti. 

Görüşmede iki kulüp arasında yapılması planlanan transferlerin görüşüldüğü ve Kazancı ile Almany'nin fikir alış verişinde bulundukları belirtildi. Öte yandan bundan sonra transfer çalışmalarının hız kazanması bekleniyor.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 4
  • Ali27Gaziantep 10 ay önce Şikayet Et
    şenol güneş ve ceyhun kazancı düşmanlığı yapanlar genel olarak Beşiktaş taraftarı değil, renklilerin taraftarıdır eğer öyle değilse bile lütfen Beşiktaş taraftarlığını bırakıp renkli taraftarı olunuz. 10 futbolcu alırsın 5 ve üzeri iyi çıktıysan mükemmel iş çıkarmışsın demektir. Abubakar, Cenk, redmond, colley, saiss, talha sanuç, onur bulut, masuaku, fernandes hangisi yanlış bunların..
    Cevapla
  • 1903 10 ay önce Şikayet Et
    Baştan sonuna kadar katılıyorum
    Cevapla
  • Cann 10 ay önce Şikayet Et
    Ceyhun kazancı ne yapmaya çalışıyorsa tersini yapmak daha mantıklı zira bugüne kadar Beşiktaşa zarar vermekten başka hiçbir şey yapmadı acil görevine son verilmeli
    Cevapla
  • Etik bey 10 ay önce Şikayet Et
    Saçmalama şampiyon olunan zamanlarda da kazancı vardı.
    Cevapla