İşte Beşiktaş'ın yeni Atiba'sı! Görüşmeler başladı

Beşiktaş'ın Nice'in 22 yaşındaki ön liberosu Alexis Beka Beka'nın kiralık olarak transferi için görüşmelere başladığı öne sürüldü.

İşte Beşiktaş'ın yeni Atiba'sı! Görüşmeler başladı
İşte Beşiktaş'ın yeni Atiba'sı! Görüşmeler başladı
GİRİŞ 15.06.2023 09:55 GÜNCELLEME 15.06.2023 09:55
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ın, Fransa'nın Nice takımında forma giyen ön libero Alexis Beka Beka ile görüştüğü ileri sürüldü.

Le Parisien Gazetesi'nin haberine göre; geçtiğimiz yaz Lokomotiv Moskova'dan 12 milyon euro bedelle Nice'e transfer olan Beka Beka, Beşiktaş'ın dikkatini çekti. Haberde, siyah beyazlı kulübün 22 yaşındaki orta saha oyuncusunu kadrosuna katmak için ciddi şekilde görüşmelere başladığı ifade edildi.

"GÖRÜŞMELER OLUMLU İLERLİYOR"

Taraflar arasındaki müzakerelerin transferin kiralık olarak gerçekleştirilmesi yönünde sürdüğü, Beka Beka'ya başka kulüpler ilgi gösterse bile görüşmelerin olumlu yönde ilerdiği belirtildi.

"UZUN SÜRE YEDEK KALDI"

Haberde Alexis Beka Beka için zor bir sezonun geride kaldığı vurgulanarak, bu sezon sadece 8 maçta ilk 11'de forma giyen futbolcunun sezon başında forma şansı bulsa da daha sonra uzun süre yedek kaldığı hatırlatıldı.

22 MAÇTA 1 GOL

Nice formasıyla bu sezon 22 maça çıkan Beka Beka, 1 gol atarken asist katkısı sağlayamadı. 22 yaşındaki orta saha oyuncusu 827 dakika sahada kaldı.

KAYNAK: NTV SPOR
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 3
  • Tokatlı 10 ay önce Şikayet Et
    bunlara yapacağın masrafları taliskayı al yeter ne bu turşuları alıyorsunuz tek taliskayı alın yeter gidenlerin bedelleri öder zaten
    Cevapla
  • malatya balabanlı 10 ay önce Şikayet Et
    Atiba gibi ise olmasın genç olması iyi ama tekniği nasıl bilmiyoruz aceleye getirip çöpleri toplamayın .
    Cevapla
  • KANDIRALI 10 ay önce Şikayet Et
    istatistik lere bakılırsa mantara benziyo
    Cevapla