Beşiktaş'tan Rıdvan Yılmaz sürprizi!

Sol bekte Umut Meraş ile yolları ayırmayı planlayan Beşiktaş, İskoçya'da forma giyen eski yıldızı Rıdvan Yılmaz'ı gündemine aldı.

Beşiktaş'tan Rıdvan Yılmaz sürprizi!
Beşiktaş'tan Rıdvan Yılmaz sürprizi!
GİRİŞ 11.06.2023 11:27 GÜNCELLEME 11.06.2023 11:28
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Yeni sezonda hem Süper Lig hem de UEFA Konferans Ligi'nde şampiyon hedefleyecek olan Beşiktaş, bu doğrultuda alternatifli bir kadro kurmak için düğmeye bastı. Sol bek hattında Artur Masuaku'nun çıkışından memnun olan idareciler, bu oyuncunun yedeği Umut Meraş konusunda ise aynı düşüncede değil.

Umut'la yollarını ayırmaya olumlu bakan Beşiktaş'ta gündeme gelen ilk isim ise Rıdvan Yılmaz oldu. Beşiktaş'tan Rangers'a geçen sezonun başında transfer olan Rıdvan, buna karşın fazla şans bulamamıştı.

4 MİLYON EURO'YA SATILMIŞTI

22 yaşındaki oyuncu ve menajeri, daha önce Avrupa'da kalmak istediğini vurgulasa da Beşiktaş, durumu yakından takip ediyor. Beşiktaş Yönetimi, 4 milyon Euro'ya sattıkları oyuncuyu uygun şartlar oluşması halinde kiralamak için harekete geçecek. Beşiktaş, farklı alternatifler için de arayışlara devam ediyor.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 4
  • malatya balabanlı 10 ay önce Şikayet Et
    Böyle mi şampiyonluğa oynayacak çok saçma . Alınacaksa nokta üst düzey oyuncu az da olsa alınmalı . Kadroyu gereksiz şişirmeye gerek yok .
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Beşiktaşın bir önce ki başkanı zamandaki vizyonuna bakın bir de Çebi zamanına. Adamida iftiralarıyla bitirdi kilictaroglu gibi
    Cevapla
  • Misafir58 10 ay önce Şikayet Et
    Şenol futboldan anlamıyorsun birde futbol harcama makinası
    Cevapla
  • Nesin sen 10 ay önce Şikayet Et
    Tabii ya çok iyi olur milli toplum bazen devreye girmeli yazık futbolcumuz bilerek oynatmıyorlar halbuki kendi ülkesine hizmet etseler ne olur sanki az kazanıp kalsınlar kendi ülkelerinde
    Cevapla