Fransızlar Aboubakar'ı övdü! "Harika bir kariyer"

Süper Lig'de Beşiktaş formasıyla ortaya koyduğu performans ile dikkat çeken Vincent Aboubakar, Fransızların övgüsüne mazhar oldu.

Fransızlar Aboubakar'ı övdü! "Harika bir kariyer"
Fransızlar Aboubakar'ı övdü! "Harika bir kariyer"
GİRİŞ 24.05.2023 15:34 GÜNCELLEME 24.05.2023 20:06
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'de son olarak Beşiktaş'ın Adana Demirspor'u 4-1 mağlup ettiği mücadelede ağları 2 kez havalandıran Vincent Aboubakar, Fransız basınına konuştu.

Futbolculuk kariyeriyle ilgili Canal+ Sport'a konuşan Aboubakar, şu ifadeleri kullandı:

"Beşiktaş ile anlaşmadan önce Manchester United ve Atletico Madrid ile de görüşme halindeydim. Görüşmelerin ardından Beşiktaş tarafına 'Bana istediğimi verirseniz, geri dönmek benim için sorun değil' dedim ve yeniden Beşiktaş'a döndüm.

Futbola kalecilikle başladım. Sonra stoper olarak görev yaptım. Daha sonra savunmanın önünde 6 numara pozisyonunda oynamaya başladım. Daha sonra da 10 numarada forma giydim. Avrupa'ya geldiğimde ise beni forvet hattına geçirdiler. Aslında benim gerçek pozisyonum 10 numara."

Fransız basınından övgü dolu sözler

Fransız basını ise başarılı golcü için şu ifadelere yer verdi:

"Vincent Aboubakar'ın her zaman kolay bir kariyeri olmadı. Ama bugün Kamerun'un bir numaralı oyuncusu. Büyükleri Eto'o veya Roger Milla'dan çok daha az tanınsa da Avrupa'da harika bir kariyer yaptı."

Bu sezon Beşiktaş formasıyla14 maça çıkan Aboubakar, 12 gol, 1 asistlik oyun ortaya koydu. Kamerunlu golcünün sözleşmesi Haziran 2025'te sona eriyor.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • kartal 1 11 ay önce Şikayet Et
    adaam takır takır atıyor, abu kartal, texsiraya verdikleri parayı vermediler zamanında, oda gitti , tek başına takım, yönetim anladı geri getirdi, zararın neresinden dönersen kardır, şampiyonlar liginde 0 çektik, gol atamadık, o yokken , sezon başı gelse gol kralı ve şampiyonduk, emekli oluncaya kadar göndermeyelim, bulunmaz böyle golcü, rakipler korkuyor, ondan,
    Cevapla
  • malatya balabanlı 11 ay önce Şikayet Et
    Çok yüksek para vetilmezse satılmasın çok iyi oyuncu . Türkiyede yabancıların en iyisi ve istikrarlı böyle oyuncu her zaman gelmez .
    Cevapla