Şenol Güneş iki futbolcunun biletini kesti!

Beşiktaş'ta sözleşmesi sona eren iki futbolcuyla sezon sonunda yolların ayrılması kararı alındı.

Şenol Güneş iki futbolcunun biletini kesti!
Şenol Güneş iki futbolcunun biletini kesti!
GİRİŞ 17.05.2023 08:33 GÜNCELLEME 18.05.2023 00:52
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş yavaş yavaş gelecek sezonun kadrosunu şekillendirmeye başladı. İlk olarak takımdan ayrılacak isimleri belirmeye çalışan tecrübeli hoca sözleşmesi sona erecek olan iki futbolcuyu gözden çıkardı.



Vakit kaybetmeden hazırlık kampı kadrosunu belirlemek istemeyen Şenol Güneş'in sözleşmesi sona eren Welinton ve Alexandru Maxim'e sezon sonu teşekkür edilmesini istediği öğrenildi.



Tecrübeli teknik adam, yaşı ilerleyen Brezilyalı stoperle yeni sözleşme imzalamak istemediğini yönetime bildirdi. Siyah-beyazlılarda ayrıca kiralık olarak forma giyen Alexandru Maxim ile de sezon sonunda yolların ayrılması kararı alındı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 6
  • selim 11 ay önce Şikayet Et
    maxsim kalsınya iyi kaleci zaten yedek kalecimiz yok
    Cevapla
  • Beşiktaş'lı 11 ay önce Şikayet Et
    Maxim Antalya maçında 11 de başladı hiçbir varlık gösteremedi. Bence kalması gerekmez
    Cevapla
  • Hadi hayırlısıyla 11 ay önce Şikayet Et
    Ben 45 yaşındayım ve weliton hayatımda gördüğüm en kötü defans oyunculardan birisi, hatâ rahatlıkla en kötülerden ilk üçe girebilecek birisi.
    Cevapla
  • malatya balabanlı 11 ay önce Şikayet Et
    Maksim iyi oyuncu kalabilir . Çok şükür şu velington gitsin ya . Tam bir kazma el bombası gibi . Dokunduğu futbolcıyu deviriyor . Tekniği sıfır . Bu da sergenin kazığı .
    Cevapla
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    maxsim neden gitsin sanki kibirli guneş çok şans verdi adama
    Cevapla
  • asaf 11 ay önce Şikayet Et
    fikri yok, zikri var. yorumun neresi düzeltilir bilmiyorum.. birader adam kiralık, bonservisi 2.5 milyon euro. o parayı da etmez.. azıcık oku, araştır yahu..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle