Umut Nayir'den Beşiktaş açıklaması!

Bir dönem Beşiktaş forması giyen Spor Toto Süper Lig'in formda hücum oyuncularından Umut Nayır, geleceğine dair açıklamalarda bulundu. Genç oyuncu Beşiktaş iddialarına açıklık getirdi.

Umut Nayir'den Beşiktaş açıklaması!
Umut Nayir'den Beşiktaş açıklaması!
GİRİŞ 12.05.2023 10:16 GÜNCELLEME 12.05.2023 10:16
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Adı Beşiktaş ile anılan Ümraniyesporlu futbolcu Umut Nayir, transfer iddialarıyla ilgili TRT Spor'a konuştu.

Umut Nayir yaptığı açıklamada, "Bireysel anlamda şikayet edeceğim bir durum yok. Performans olarak çok iyi geçiyor, gayet mutluyum." dedi.

BEŞİKTAŞ CEVABI

Beşiktaş iddialarını yanıtlayan Nayir, "Büyük takım hayali kuran biri değilim. Şu an için önceliğim bulunduğum takıma katkı vermek. Zaten Eyüpspor'un oyuncusuyum. Oradaki durumum ne olacak belli değil. Beşiktaş'ta çok güzel günlerim geçti. Nasıl hislerim olduğunu herkes biliyor. Birçok kulüple adım geçiyor. Önceliğim performansım. O gün gelirse konuşuruz." ifadelerini kullandı.

Ayrıca, "Murat Başkan ile sürekli iletişim halindeyiz. Süper Lig için çok yatırım yaptılar. İnşallah Eyüpspor'da Süper Lig'e çıkar ve orada iyi bir performans sergilerim. Milli takım forması giymek herkesin hayalidir. Bunu değerli kılacak şey sürekliliğin olması. Bu da benim performansıma bağlı." diye konuştu.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 6
  • boş lafcı 11 ay önce Şikayet Et
    bir sezon daha bunları yapsın psg alır yapamazsa trabzonspor
    Cevapla
  • TAYFA 11 ay önce Şikayet Et
    GS yönetimi bu oyuncuyu mutlaka almalı.Çok iyi forvet ,çok iyi bir yedek ve yerli olur.mutlaka yön.bunu yapmalı.
    Cevapla
  • Musab 11 ay önce Şikayet Et
    Sen hayatında hiç dutbol oynadınmı belliki futboldan hiççççç anlamıyorsun bu adamı halı sahada oynatmam
    Cevapla
  • Saplar 11 ay önce Şikayet Et
    Sen tenis izle
    Cevapla
  • MusaA 11 ay önce Şikayet Et
    Al sana futbol bilgisini fifa oyunundan alan birisi daha. Size avrupanın genç yetenekli oyuncuları hayal olduğu için tarihi geçmiş emekli yabancılar en doğru tercih olarak görülüyor.
    Cevapla
  • ercan koç 11 ay önce Şikayet Et
    fener forvet boşuna arıyor ilk gördüğümde puanını vermiştim gelişime açık yırtıcı çok efendi bir forvet emekli topculara boşa para ödüyor 3 büyükler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle