Umut Nayir Süper Lig'in devine!

Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması başladı. Bu sezon Ümraniye formasıyla 16 gol-3 asist üreten 29 yaşındaki santrforun Kartal'a geri dönmesi gündemde..

GİRİŞ 09.05.2023 15:08 GÜNCELLEME 09.05.2023 16:29
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Şenol Güneş ile zirveye tırmanan ancak ligdeki sıralaması ezeli rakiplerinin kayıplarına bağlı olan Beşiktaş, 3 maç oynadıktan sonra sezonu kapatacak.

Siyah-beyazlılarda yeni sezonun kadro planlaması, verilen arada başladı. Yerli santrfor takviyesi için göndeme gelen ilk isim, eski bir Beşiktaşlı olan ve iki sezonda 6 gol atan Umut Nayir. Teknik Direktör Güneş'in de deneyimli oyuncuya onay verdiği belirtiliyor. Bonservisi 1. Lig ekibi Eyüpspor'da olan 29 yaşındaki Umut Nayir, bu sezon Ümraniyespor formasıyla 16 gol-3 asist üretti.

KÖKLÜ DEĞİŞİM KAPIDA

Beşiktaş'ta mevcut kadrodan 9 isim ile yollar ayrılabilir. Avrupa'dan teklifler alması beklenen Gedson Fernandes ile Alanyaspor'dan kiralanan Tayfur Bingöl'ün durumları belirsiz. Atiba, Welinton, Muleka, N'Koudou, Maxim (kiralık), Utku ve Ersin'in siyah-beyazlı kulübe veda etmeleri bekleniyor. 

KAYNAK: SÖZCÜ
Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 12
  • Bjk 11 ay önce Şikayet Et
    Gelirse aboubakar ı yollarız Abu yedek liği kabul etmez çünkü :)
    Cevapla
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    Umarım geri gelmez. Kaç sezon oynadı takıma hiç bir fayda sağlayamadı.
    Cevapla
  • Kafkas 11 ay önce Şikayet Et
    Umut bildiğim kadarıyla gollerin yarısından fazlası penaltıdan
    Cevapla
  • boş lafcı 11 ay önce Şikayet Et
    nayır nolamaz
    Cevapla
  • Fellini 11 ay önce Şikayet Et
    Burda bilende yorum yıpıyor bilmiyende, bana. Türkiyede cenkin dışınsa umuttan daha iyi bir türk golcu varmı kaldıki eski beşiktaşın futbolcusu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle