Rıdvan Dilmen'den dikkat çeken Beşiktaş iddiası

Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'ın Antalyaspor'u 3-1'le geçtiği maçın ardından Siyah-Beyazlılarla ilgili dikkat çeken bir iddia ortaya attı. Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'ın sezonu tamamlayacağı puanı tahmin etti.

Rıdvan Dilmen'den dikkat çeken Beşiktaş iddiası
Rıdvan Dilmen'den dikkat çeken Beşiktaş iddiası
GİRİŞ 07.05.2023 15:13 GÜNCELLEME 07.05.2023 23:21
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Beşiktaş deplasmanda Antalyaspor engelini de geçerek zirve inadını sürdürdü. Mücadelenin ardından Rıdvan Dilmen, müsabakayı değerlendirdi. Ünlü yorumcunun Beşiktaş tahmini ise sosyal medyada gündem oldu. Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'ın sezon sonundaki puanını tahmin etti.

RIDVAN DİLMEN: BEŞİKTAŞ'IN ŞAMPİYONLUK ŞANSI ZOR

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'e övgüler yağdıran Rıdvan Dilmen, Siyah-Beyazlıların hoca değişikliği konusunda geç kaldığını söyledi. Siyah-Beyazlıların ligin ikinci yarısının lideri olduğunu belirten Dilmen, takımın şampiyonluk şansına da değindi. Beşiktaş'ın şampiyonluk şansının zor olduğunu belirten ünlü yorumcu, ikincilik olasılığının ise yüksek olduğunu kaydetti.

Beşiktaş'ın gelecek sezon yapacağı birkaç önemli transferle şampiyonluğun en önemli adayı olabileceğini belirten Rıdvan Dilmen, "Tünelin ucu Beşiktaş için aydınlık" ifadelerini kullandı.

"BEŞİKTAŞ LİGİ 78-80 PUANLA BİTİRİR"

Öte yandan Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'ın sezonu tamamlayacağı puanı da tahmin etti. Siyah-Beyazlıların 78-80 puana ulaşacağını söyleyen Dilmen, takımın ortaya koyduğu oyunun gelecek adına umut verici olduğunu söyledi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 3
  • mazhar 11 ay önce Şikayet Et
    Her şeyide bil
    Cevapla
  • Boztepe 52 11 ay önce Şikayet Et
    Bu. Gün fb nin takilmasi. Yarinda. Gs. Nin takilmasi demek. Bjk. Sampiyon. Aga
    Cevapla
  • MASK 11 ay önce Şikayet Et
    Demek ki neymiş fb takılmayacağı kesinmiş aslında bu dilmen Efendi'nin dileği
    Cevapla