Beşiktaşlı yönetici Emre Kocadağ'dan derbi sonrası flaş açıklamalar!

Beşiktaşlı Asbaşkanı Emre Kocadağ 3-1 galip geldikleri derbi mücadelesinin ardından, "Beşiktaş'ın önünü kesmeye yönelik adımlar var ama başarılı olamadılar." dedi.

GİRİŞ 30.04.2023 22:57 GÜNCELLEME 01.05.2023 09:58
Bu Habere 111 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında Beşiktaş, konuk ettiği Galatasaray’ı 3-1’lik skorla mağlup etti.

Mücadelenin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, Türkiye’nin dört bir yanından bugün Beşiktaş’ı desteklemeye gelen herkese teşekkür ederek,

"Bugün Beşiktaş'ı yarışın dışına itmek isteyenlere, bizi yarışın dışında görmek isteyenlere, bizim konumumuzu kabul etmek istemeyenlere en güzel cevabı sahada verdik.

Bugün yine Beşiktaş aleyhine verilen onlarca karar var ikili mücadelelerde. Beşiktaş'ın önünü kesmeye yönelik adımlar var ama başarılı olamadılar. Sesleniyorum. İçinizde biraz vicdan ve adalet duygusu varsa kalan 5 haftada sahaya yansıtırsınız.

Geçmiş söylemlerimizin ne kadar haklı olduğunu gördük. Galatasaray bugün deplasman ile iç saha farkını bugün hissetmiştir umarım.

Beşiktaş'ı sene başından beri yarışın dışında tutmaya çalışmanız fayda göstermedi. Biz hiçbir zaman 'Elimizde belge var, önce konuşuruz, sonra konuşuruz' yapmadık. Adaletli bir lig olmadığını söylüyoruz.Süper Lig için UEFA'ya ya da neresi olursa başvuracağız. Bu konu cebimizde, unutmadık! Ligden çekilen takımların maçlarında 3 puan adil değil! Bunu bir kez daha gördük! Rakiplerimizin deplasman performansları da ortada. Gerekeni yapacağız."

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 111
  • murad 1 yıl önce Şikayet Et
    Yıllardır uygulanan sistem nasıl beşiktaşın önü kesiliyor acaba? Bunlara göre play-off olmaması da beşiktaşın önünü kesiyor sanki kupalarda başarısı var bugüne kadar tek yapılmış play-off ta şampiyon olmuşlar, sonuna kadar eziktaş olmanın hakkını veriyorlar tebrik ediyorum .. Siz önce şike lekenizi sildirin uefa ya gidip ..
    Cevapla
  • GFB 1 yıl önce Şikayet Et
    Adamlara laf etmeyin sonuçta GS taktiği uyguluyorlar kalan maçlara
    Cevapla
  • Konyalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Sizden bir cacık olmaz jimnastik kulübü
    Cevapla
  • Kapatın 1 yıl önce Şikayet Et
    Kalan 5 haftada takımların Galatasaraya karşı ölümüne mücadele etmesi çağrısı yapıyor. Federasyon beşiktaşa çok ağız ceza vermeli. Bu açıklama şikeye davettir. Arkadaşlar Beşiktaşı gördünüz, bütün kulüpleri şike ile mücadeleye davet ediyorum. Bu zihniyetle kıyamete kadar şampiyon olamazsınız, ömür boyu bütün emeğinizi alın terinizi çalarlar. Beşiktaşa çok çok ağır ceza gelmeli.
    Cevapla
  • Harun 1 yıl önce Şikayet Et
    Ahlaksıza bak, resmen şike yapalım diyor, Galatasaray artık bunu unutmaz. Bundan sonra ebediyen 3. lük mücadelesi vereceksiniz. Bundan sonra artık beşiktaşa da güvenmiyoruz. Bizim yardıma ihtiyacımız yok. Çıkarız sahada mücadelemizi veririz. Adam kulüplere çağrı yapıyor şike için, Yemiş kafayı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle