Beşiktaş'ın rakibi Atletico Madrid

Beşiktaş, 'Bırakmam Seni Türkiyem' kampanyası kapsamında bu akşam İspanya'nın Atletico Madrid takımıyla özel maçta karşı karşıya gelecek.

Beşiktaş'ın rakibi Atletico Madrid
Beşiktaş'ın rakibi Atletico Madrid
GİRİŞ 12.04.2023 09:14 GÜNCELLEME 12.04.2023 09:15
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Beşiktaş, 'Bırakmam Seni Türkiyem' kampanyası kapsamında bu akşam İspanya'nın Atletico Madrid takımıyla özel bir maç yapacak. Vodafone Park'ta saat 20.30'da başlayacak karşılaşmanın bilet satışından elde edilecek gelir, siyah beyazlı kulübün Deprem bölgesinde yapacağı okullarda kullanılacak.

NTV, Star TV, Eurostar, puhutv'den naklen yayınlanacak maçın biletleri Passolig'den ve Vodafone Park gişelerinden temin edilebiliyor. Kombinelerin geçerli olmayacağı karşılaşma için 162 numaralı locada bulunan koltukların biletleri de satışa sunulacak. Biletlerin fiyatları 180 ile 4 bin lira arasında değişiyor.

Teknik direktörlüğünü Diego Simeone'nin yaptığı, kadrosunda Antoine Griezmann, Alvaro Morata, Jan Oblak, Saul Niguez gibi dünyaca ünlü futbolcuların bulunduğu Atletico Madrid, İspanya La Liga'da 3. sırada yer alıyor.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 2
  • Özer 1 yıl önce Şikayet Et
    Kara Kartal acımayacak.. ya da dostluk kazansın
    Cevapla
  • Tahmin 1 yıl önce Şikayet Et
    4-2 falan biter.
    Cevapla