Penaltı sonrası Cenk Tosun ve Arda Güler arasında ilginç diyalog!

Büyük tartışma yaratan penaltı için teması olmadığını söyleyen Onur Bulut, soyunma odasına giderken Fenerbahçe'nin yıldızı Arda Güler'e tepki gösterdi.

GİRİŞ 03.04.2023 10:30 GÜNCELLEME 03.04.2023 11:12
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Derbide Arda Güler'in Fenerbahçe'ye kazandırdığı penaltı geceye damga vurdu. 38. dakikadaki pozisyonda bir temasının olmadığını savunan Beşiktaş'ın sağ beki Onur Bulut, 18 yaşındaki oyuncuyla uzun süre tartıştı.

Bu sırada Cenk Tosun araya girerek "Müdahale olduğuna yemin et Arda" dedi. 18 yaşındaki yıldız ise "Hakem verdi abi, bana değil ona itiraz et" karşılığını verdi.

İlk yarı sonunda soyunma odasına da giderken Onur'un pozisyonu konuşmaya devam ettiği ve Arda'ya, "Ben sana dokunmadan düşüyorsun" dediği kameralara yansıdı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 26
  • idris küçük 1 yıl önce Şikayet Et
    arda daha çocuk evet penaltı yoktu ama gidip hakeme söyleyemezdi baskı büyük hemen vurmayın. değerlerimize sahip çıkalım kirletmeden teşfik ederek taraflı tarafsız herkes zevk alıyor ardadan ha bu arada ardanın birini yedik diğerine aynısını yapmayalım lütfen lütfen
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Kocaman Burak Yılmaz yaptı bu hareketi Arda da inşallah bir daha yapmaz. Arda inşallah Türk futbolunun en kıymetlisi olacak.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    daha cin olmadan şeytan olmuş
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    formanın hakkını vermiş arda daha napsın.....
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Arda yoksa topa vuracaktım abi" diyor diyordu sanki.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle