Adem Ljajic'ten Beşiktaş itirafı! "Anlamsız bir şekilde..."

Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük oyuncusu Adem Ljajic; "Beşiktaş'ta anlamsız bir şekilde kadro dışı bırakıldım." dedi.

Adem Ljajic'ten Beşiktaş itirafı! "Anlamsız bir şekilde..."
Adem Ljajic'ten Beşiktaş itirafı! "Anlamsız bir şekilde..."
GİRİŞ 30.03.2023 22:10 GÜNCELLEME 30.03.2023 22:10
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Fatih Karagümrük oyuncusu Adem Ljajic, TRT Spor'a konuştu. Sırp oyuncu, Beşiktaş döneminden bahsetti ve teknik direktör Şenol Güneş hakkında itirafta bulundu.

İşte 31 yaşındaki oyuncunun açıklamaları:

"Şenol Hocayla iyi bir ilişkimiz vardı"

"Şenol Hocayla iyi bir ilişkimiz vardı. Bana özgürlüğü verdi ve ben de kendimi daha rahat kanıtlayabildim. Abdullah Hoca ile de iyi bir performansım oldu. O da iyiydi ama Şenol Güneş ile ilişkim daha farklıydı."

"Şenol Hoca ile daha rahattım"

"Şenol Hoca ile daha rahattım. Sadece bireysel anlamda değil, takımda da düşüş yaşadı. Ama şampiyon olduğumuz sezonda verdiğim katkılardan dolayı kendimden memnunum."

"Zor bir dönem geçiriyordum"

"Zor bir dönem geçiriyordum. Bir sene önce Beşiktaş'ta anlamsız bir şekilde kadro dışı bırakıldım. Karagümrük'e transferimde yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum."

Adem Ljajic bu sezon Karagümrük adına 3 Süper Lig maçında toplam 43 dakika süre aldı. 31 yaşındaki oyuncu, bu maçlarda 1 asist katkısı sağladı. 

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 2
  • KaraKartal 1 yıl önce Şikayet Et
    Şu anki takımında şimdiye kadar 43 dakika görev almış ve bir tane asist yapmış olan topçu eski takımında anlamsız şekilde kadro dışı bırakıldım diyor, çok gülünç.
    Cevapla
  • Bjk56 1 yıl önce Şikayet Et
    Bi defol be sende oğuzhanda konuşmayın size verilen tolerans kimseye verilmedi ne yaptınki kadroda kalacaktın aşk hastası
    Cevapla