Beşiktaş'ta Omar Colley alarmı!

Beşiktaşlı taraftarlar İstanbulspor maçında ciddi hatalar yapan Omar Colley’in yerine Fenerbahçe derbisinde Romain Saiss’in oynamasının gerektiğini söylüyor.

Beşiktaş'ta Omar Colley alarmı!
Beşiktaş'ta Omar Colley alarmı!
GİRİŞ 20.03.2023 16:15 GÜNCELLEME 20.03.2023 16:15
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın ara transferde İtalya Serie A Ligi takımlarından Sampdoria'dan kadrosuna kattığı Gambiyalı stoper Omar Colley İstanbulspor maçındaki performansıyla eleştri oklarının hedefi oldu. Maç boyunca hatalarıyla dikkat çeken 30 yaşındaki defans oyuncusu için Siyah- Beyazlı taraftarlar sosyal medyadan "Colley maç boyunca ciddi hatalar yaptı, defans arkasına yapılan koşularda ağır kaldı. Mert ile uyumsuzluğu dikkat çekti" değerlendirmelerinde bulundu.

Ayrıca milli aradan sonra oynanacak Fenerbahçe derbisinde Colley'in yerine Saiss'in oynaması gerektiği de savunuldu.

KARTAL'A 2 İSİMDEN KÖTÜ HABER

Beşiktaş, boynunda şişlik ve ağrı hisseden Rosier'de enfekte kist tespit edildiğini ve cerrahi işlem uygulandığını, Tayyip Talha'nın da sağ uyluk arka adalesinde ise kanama tespit edildiğini açıkladı. Tayyip milli takım kadrosundan çıkarıldı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 1
  • Mehmet 1326 1 yıl önce Şikayet Et
    Varya bizim ligimiz çöpleri toplama ligi olmuş nerden bulurlar nasıl alırlar hiç bilinmiyor ama adı futbolcu alınıyor sonra ya bundan amatör futbolcu bile olmaz diyerek gönderilmeye çalışılıyor ne güzel memleket be
    Cevapla