Beşiktaş'tan, Fenerbahçeli yıldız için dev teklif!

Transfer çalışmalarına ara vermeyen Beşiktaş, yeni sezon için düşündüğü Fenerbahçeli Miha Zajc'a yapacağı teklifi belirledi.

GİRİŞ 08.03.2023 11:54 GÜNCELLEME 08.03.2023 12:01
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Ara transfer dönemi sona ermesine rağmen Beşiktaş transfer çalışmalarını son sürat sürdürüyor.

Başkan Ahmet Nur Çebi ve teknik direktör Şenol Güneş'in yaptığı toplantıda transferde ilk hedef olarak Miha Zajc belirlendi.

Slovenyalı merkez orta sahayı kadrosuna kazandırmayı planlayan Beşiktaş, 28 yaşındaki futbolcunun sezon sonunda kulübüyle sözleşmesini tamamlamasını bekleyecek.

Beşiktaş, sarı-lacivertlilerin yeni sözleşme teklifine bu zamana kadar olumlu yanıt vermeyen başarılı futbolcuya düzenli ilk 11'de oynama önerisinde bulunacak.

Siyah-beyazlıların, İtalyan kulüpleri ve Trabzon'un da radarında bulunan yetenekli oyuncuya 1.8 milyon euro'dan dört senelik teklif yapacağı kaydedildi.

KAYNAK: YENİ ASIR
Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • Kirsehirli 1 yıl önce Şikayet Et
    Yildizmi?
    Cevapla
  • keramettin 1 yıl önce Şikayet Et
    zac beiktaşa gitmez çünkü fb nin vendiği ücreti hiçbir takım vermez.bu fbdeki tüm oyuncular için geçerli. ayrıca şampiyonlar liginde değeri artar gelsin paralar
    Cevapla
  • Acigerçekler 1 yıl önce Şikayet Et
    Devlete vergi ödeme ama transfere cebinde olmayan paralari ver,malesef Türk akli işte.Millet olarakda böyleyiz büyük çoğunluğumuz para yok ama almam lazim.
    Cevapla
  • ercisli 1 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş ta geleneksel bir hal aldı Fenerbahçeli oyuncu oynatmak. Fenerbahçenin U30 takımı gibi oynadığı ne kadar oyuncu varsa Beşiktaş ta soluğu alıyor
    Cevapla
  • DeMeDi DeMe 1 yıl önce Şikayet Et
    Burası Beşiktaş, Bizde Alt Yapıdan Transfer Bitmez Oyuncu A Takımda Oynamayı hangi yaşta hak ederse O Yaşta Transfer Edilir.
    Cevapla
  • tolgam 1 yıl önce Şikayet Et
    bu şenol güneş akıllanmayacak zaten bundan birşey olmazdı yok yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle