Beşiktaş'ta ayrılık kapıda! Welinton'a sürpriz talip

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in kadroda düşünmediği 33 yaşındaki stoper Welinton'a Brezilya ekibi Cruzeiro talip oldu.

Beşiktaş'ta ayrılık kapıda! Welinton'a sürpriz talip
Beşiktaş'ta ayrılık kapıda! Welinton'a sürpriz talip
GİRİŞ 03.03.2023 23:31 GÜNCELLEME 03.03.2023 23:37
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Ara transfer döneminde kadrosuna yaptığı takviyelerle dikkat çeken Beşiktaş için ayrılık iddiaları da gündeme gelmeye devam ediyor. Siyah-beyazlılarda teknik direktör Şenol Güneş'in kadroda düşünmediği Welinton'a sürpriz bir talip çıktı.

Cruzeiro Welinton'a talip oldu

Brezilyalı gazeteci Samuel Venancio'nun haberine göre; tecrübeli stopere Brezilya ekibi Cruzeiro talip oldu. Cruzeiro'nun 33 yaşındaki futbolcuyu kadrosuna katmak için girişimlere başladığı ifade edildi. 

Sözleşmesi sezon sonunda bitiyor

Beşiktaş'ta 3. sezonunu geçiren Welinton, siyah-beyazlı formayla 80 maça çıkarken 1 gol kaydetti. Piyasa değeri 550 bin euro olarak gösterilen Welinton'un sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor.
 

KAYNAK: NTV SPOR
SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 1
  • malatya balabanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok şükür mayın gidiyor . Tam bir kazma oyuncu . Ta baştan belliydi ama sergen o zaman aldı yanlış yaptı neyse geçen geçti .
    Cevapla