Redmond'ın Süper Lig'de kalmaya niyeti yok!

Beşiktaş'ın yaz transfer sezonunda Premier Lig ekibi Southampton'dan bedelsiz kadrosuna kattığı Nathan Redmond, sezon bitiminde Premier Lig'e yeniden dönmek istediğini açıkladı.

Redmond'ın Süper Lig'de kalmaya niyeti yok!
Redmond'ın Süper Lig'de kalmaya niyeti yok!
GİRİŞ 03.03.2023 16:04 GÜNCELLEME 03.03.2023 16:05
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de bu sezon inişli çıkışlı bir grafik sergileyen Beşiktaş'ta sezon başında Premier Lig ekibi Southampton'dan kadroya katılan ancak gösterdiği performansla beklentileri karşılayamayan Nathan Redmond önemli açıklamalarda bulundu.

Four four two dergisine röportaj veren Redmond, Süper Lig'in düşünülenden daha çekişmeli bir lig olduğunu belirtti fakat hedefinin yeniden Premier Lig olduğundan bahsetti.

"Ana hedefim Premier Lig"

Nathan Redmond, geleceği hakkında şunları söyledi:

"Süper Lig düşünülenden daha çekişmeli. Futbolcular daha çok kariyerlerinin sonlarında Türkiye'ye transfer oluyor algısı var ama ben henüz 28 yaşındayım. Sezon sonu serbest kalacağım ve şu an için ana hedefim Premier Lig'e geri dönmek."

28 yaşındaki İngiliz futbolcu, Beşiktaş formasıyla 18 maçta forma giyerken bu maçlarda 2 gol ve 2 asistle oynadı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • MkaraS 1 yıl önce Şikayet Et
    Nolur kal la 49 gol attın sen gidersen biz neyderükk
    Cevapla
  • Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    Güle güle
    Cevapla
  • mmm 1 yıl önce Şikayet Et
    çakma filozof geldi takımda küstürmediği oyuncu kalmadı takımda ne hırs bıraktı ne hava 10 haftada hem ligden hem kupadan saf dışı bıraktı Beşiktaş'a gelmeden öncede milli takımı rezil etmediği yer kalmamıştı buna bu ülkede büyük hoca diye kamyonla para veriliyor yazık gerçekten
    Cevapla
  • ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    boş yapma hocanin elinde kadro kisitli ve cogu futbolcu kiralim mali yonden sorunlar oldugu icin . oyuncular arasinda uyum yok hocaya atma sucu hemen
    Cevapla
  • kadir58 1 yıl önce Şikayet Et
    İyi kumaş bir futbolcu ama beşiktaşa faydası olmadı.
    Cevapla