Josef de Souza gönülleri fethederek gitti

Kariyerine Beijing Guoan’da devam edecek olan Josef de Souza, ayrılık öncesi doğum günü kampanyasından toplanan 462 bin TL’nin afetten etkilenen çocuklar için kullanılacağını açıkladı.

Josef de Souza gönülleri fethederek gitti
Josef de Souza gönülleri fethederek gitti
GİRİŞ 16.02.2023 10:58 GÜNCELLEME 16.02.2023 10:58
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Türkiye'yi yasa boğan deprem felaketinde afetzedeleri yalnız bırakmayan Josef de Souza, Beşiktaş'tan ayrıldı. Yaşadığı sakatlıklar nedeniyle nisan ayına kadar yüzde yüz verimli olması mümkün görünmeyen Brezilyalı orta saha, Çin Ligi ekiplerinden Beijing Guoan'dan aldığı teklifi kabul etti ve takım arkadaşlarıyla da vedalaştı. 34 yaşındaki yıldız futbolcu, giderayak yaptığı hareketle gönülleri fethetti.

262 BİN TL KENDİNDEN

Afetin ilk gününden itibaren tüm kampanyalarda aktif rol oynayan, koli yapan, kan veren ve son olarak Mersin'e gidip depremzede çocuklarla buluşan deneyimli futbolcu dün de doğum günü için yaptığı kampanyada biriken parayı açıkladı. Josef, 200 bin TL bağış geldiğini kendi katkısıyla toplam 462 bin TL'lik miktarın çocuklara bağışlandığını duyurdu. Bu hareketi de taraflı tarafsız herkesin takdirini bir kez daha kazanmasına neden oldu.

KAYNAK: SABAH
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 3
  • Suat 1 yıl önce Şikayet Et
    Yılda 50 milyon kazan 500 bin yardım et
    Cevapla
  • Talip 1 yıl önce Şikayet Et
    Yardım etmek zorunda mı la
    Cevapla
  • Ramazan 1 yıl önce Şikayet Et
    Sağolasın souza
    Cevapla