Borini'de yeni gelişme! Çarşamba günü...

Fabio Borini transferi için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, oyuncunun kulübü Fatih Karagümrük'le anlaşma sağladı. Borini'nin son kararı çarşamba günü vermesi bekleniyor.

Borini'de yeni gelişme! Çarşamba günü...
Borini'de yeni gelişme! Çarşamba günü...
GİRİŞ 14.02.2023 21:02 GÜNCELLEME 14.02.2023 21:02

Süper Lig'de Fatih Karagümrük forması giyen Fabio Borini'nin geleceği netleşiyor. Yıldız isme Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın talip olduğu belirtilmişti.

Uzun süren görüşmelerin ardından siyah-beyazlılar, 31 yaşındaki futbolcunun transferi için Karagümrük ile el sıkıştı.

A Spor'un İtalyan basınından derlediği habere göre Beşiktaş, Borini için 2 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek.

Ancak transferde son kararı Borini'nin vereceği kaydedildi. Başarılı oyuncunun sözleşmesinin sezon sonunda bittiğine dikkat çekildi ve haziran ayında imza ücreti alabileceği bir takıma gitmeyi tercih edebileceği ifade edildi.

Bunun yanı sıra Beşiktaş'ın, Borini'ye şu anda kazandığının iki katı bir yıllık ücret sunduğu bildirildi.

Borini'nin transferle ilgili kararını çarşamba günü vereceği açıklandı. İtalyan yıldız bu sezon Karagümrük'te 21 maça çıkarken, 14 gol ve 8 asistle oynadı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.