Boupendza için görüşmeler başladı! Gelmeye sıcak bakıyor

Devre arası transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, transfer rotası daha önce de gündeme gelen Aaron Boupendza'ya çevrildi.

Boupendza için görüşmeler başladı! Gelmeye sıcak bakıyor
Boupendza için görüşmeler başladı! Gelmeye sıcak bakıyor
GİRİŞ 11.02.2023 10:13 GÜNCELLEME 11.02.2023 10:13
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta transfer çalışmaları aralıksız devam ediyor. Ara transfer döneminde kadrosunu 4 isimle güçlendiren siyah-beyazlılar, Aboubakar'dan önce görüşme yaptıkları Aaron Boupendza ile yeniden ilgilenmeye başladı.

Hatayspor'da Süper Lig gol kralı olan Aaron Boupendza'nın menajeri Ekim ayından beri sakat olan oyuncunun sağlık raporlarını kulübe gönderdi. İki hafta içinde %100 sahalara dönebileceğiyle ilgili doktor raporlarını sunarken, Boupendza'nın Türkiye'ye dönmeye hazır olduğunu iletti.

Borini'den daha hesaplı!

Borini'ye yılda 2 milyon euro'dan üç yılda 6 milyon euro ve Karagümrük'e de 1.5 milyon euro bonservis bedeli ödemeye hazırlanan Beşiktaş'ın kafası bu teklifle karıştı.

Çünkü Boupendza için 1.2 milyon euro'dan 3 yıllık sözleşme ve kulübüne bonservis ödenmeyecek olması, siyahbeyazlıların daha fazla ilgisini çekti.

Boupendza'nın menajerine kulübünden bonservisinin bedava verileceğine dair resmi belgeyle gelmesi durumunda, transferi için son kararı teknik direktör Şenol Güneş'in vereceği ifade edildi.

 

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • Berke 1 yıl önce Şikayet Et
    Siz hesaplı oyuncu mu arıyorsunuz yoksa iyi oyuncu mu. hesaplı arıyorsanız Ligi 5 bitirmeyi de kabul edeceksiniz
    Cevapla
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu takım sonunculuktan şampiyonluğa yükselmiş bir takım unutma. Beşiktaş asla havlu atmaz.
    Cevapla
  • kenan ÖZTÜRK 1 yıl önce Şikayet Et
    beşinci bitirebilirsek büyük başarı
    Cevapla
  • Önce vatan 1 yıl önce Şikayet Et
    Rakipleri kaliteli transfereler yapıyor Ali koç adı sani duyulmayan çocukları tranfer ediyor. Israrla söylüyorum gs daki yabancilar ayarında 3 tane futbolcu alınmaz ise iddia ediyorum ilk üçe bile giremez.
    Cevapla
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Biz beşiktaş olarak işi gücü bıraktık transfer ve ligden çekilen takımlardan gelecek 3-5 puanın peşine mi düştük? Yazıklar olsun.
    Cevapla
  • mehmet y 1 yıl önce Şikayet Et
    bi sus ne puani renkli takim taraftari git gs yi elestir transfer yapiyor diye.Ligi iptal etsinler kurtulalim futboldan
    Cevapla
  • Savaş Genc 1 yıl önce Şikayet Et
    Hep elestri .Bu oyuncuyu FB alıyordu.O zamanda yönetim uyuyor denildi.Bırakın. Eksikler giderilsin.Bizlerde takımımızda zevk alalım.
    Cevapla
  • MERTTT 1 yıl önce Şikayet Et
    Transfer dönemi bitiyo ve çok eksik var tabi ki depremle çalışan en büyük kulüp biziz bu günde özel uçak gönderdiler gurur duyuyoruz ve eksiklerimizi tamamlamak için ara dönem bitmeden halletmeliyiz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle