Dele Alli: Yapabileceklerimi göstermek istedim

Beşiktaş'ta Dele Alli, Alanyaspor maçının ardından "Yapabileceklerimi insanlara göstermek istedim, motivasyon kaynağım bu. Buraya gelirken insanların beklentisi vardı. Yapabileceklerimi gösteremedim ama bu maç buna odaklandım." dedi.

Dele Alli: Yapabileceklerimi göstermek istedim
Dele Alli: Yapabileceklerimi göstermek istedim
GİRİŞ 27.01.2023 22:50 GÜNCELLEME 27.01.2023 22:50
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Beşiktaş, Süper Lig'in 21. haftasında Alanyaspor'u 3-0 mağlup etti. 

Maçta 1 gol atan orta saha oyuncusu maçın ardından açıklamalarda bulundu. 

"Motivasyonumun kaynağı..."

Alli açıklamasında, "3 puan aldığımız için mutluyum. İyi bir performans gösterdik. Daha çok çalışıp, kendimizi göstereceğiz. Yapabileceklerimi insanlara göstermek istedim, motivasyon kaynağım bu. Buraya gelirken insanların beklentisi vardı. Yapabileceklerimi gösteremedim ama bu maç buna odaklandım. Benim değil, takımın performansı önemli. Ben de her maç elimden geleni yapacağım." dedi. 

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 2
  • KaraKartal 1 yıl önce Şikayet Et
    Ancak keyfi geldi beyefendinin, şimdi bizimkiler de bunun etrafında dört döner. Buna verilen ilgi gençlerimize verilse her sene bir Sergen ile Nihat çıkar piyasaya, bizim uzmanlar ise inadına gibi hep çöp peşinde.
    Cevapla
  • S.K 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne yaptın ki geldiğinden berri bir maç oynamışsın yarım yamalak hemen havalara uçuruyorsunuz adamı
    Cevapla