Hollanda basını duyurdu! Beşiktaş'ın istediği 2 yıldız

Beşiktaş, Hollanda Ligi'nde PSV forması giyen 24 yaşındaki orta saha Joey Veerman ve savunma oyuncusu Andre Ramalho ile ilgileniyor.

Hollanda basını duyurdu! Beşiktaş'ın istediği 2 yıldız
Hollanda basını duyurdu! Beşiktaş'ın istediği 2 yıldız
GİRİŞ 24.01.2023 20:22 GÜNCELLEME 24.01.2023 20:24

Süper Lig'de oynadığı son 4 maçı kazanan ve yükselişe geçen Beşiktaş, bir yandan da kadrosunu güçlendirmek için arayışlarını sürdürüyor.

Beşiktaş, Joey Veerman'ı istiyor

Hollanda basınından Vi.Nl sitesinde yer alan habere göre; siyah-beyazlı takımın, Hollanda Ligi ekiplerinden PSV Eindhoven forması giyen Joey Veerman'ı kadrosuna katmak istediği belirtildi.

Beşiktaş kiralık olarak transfer etmek istiyor

Haberde, Kara Kartal'ın 24 yaşındaki merkez orta saha oyuncusunu kiralık olarak transfer etmek için Hollanda Kulübü ile görüşmelere başladığı bildirildi.

6 milyon Euro'ya transfer oldu

Hollandalı orta saha oyuncusu geçen sezon Heerenveen'den 6 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında PSV Eindhoven'a transfer olmuştu.

Bu sezonki performansı

Kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2026 yılına kadar devam eden Veerman, bu sezon çıktığı 27 maçta 7 gol ve 5 asist kaydetti. 

Andre Ramalho da listede

Ayrıca, Beşiktaş'ın yine PSV forması giyen savunma oyuncusu Andre Ramalho ile de ilgilendiği ifade edildi.

30 yaşındaki Brezilyalı savunma oyuncusu 2021 yılında Salzburg'dan 2.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Hollanda devine imza atmıştı.

PSV ile olan sözleşmesi 2024 yılında sona erecek olan Ramalho, bu sezon 23 maçta görev aldı ve 1.419 dakika sahada kaldı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.