Emre Kocadağ'dan Fenerbahçe'ye cevap!

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, "Selahattin Baki bize bir tavsiyede bulunmuş. 39 yaşındayım. Beşiktaş'ta yöneticilik yaptığım dönemde 5 kupa gördüm. Ondan tavsiye alabileceğim bir durum yok" dedi.

Emre Kocadağ'dan Fenerbahçe'ye cevap!
Emre Kocadağ'dan Fenerbahçe'ye cevap!
GİRİŞ 22.01.2023 20:41 GÜNCELLEME 22.01.2023 20:41
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Beşiktaş, Süper Lig'in 20. haftasında deplasmanda Kayserispor'u 2-0 mağlup etti. Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, maçın ardından açıklamalarda bulundu. 

Mete Kalkavan eleştirisi

Emre Kocadağ açıklamasında; "Mete Kalkavan, Beşiktaş maçlarında kendini stres altında hissediyor ve takdir haklarını rakipten yana kullanıyor. Mensah'ın ikinci sarısını vermedi. Rosier'in pozisyonu öncesindeki dirseği görmüyor ancak bizim oyuncularımıza kolay kart çıkarıyor." dedi. 

Asbaşkan transfer hakkında; "1-2 takviye daha yapmayı düşünüyoruz." sözlerini sarf etti. 

Selahattin Baki'ye cevap verdi

Kocadağ sözlerinin devamında Fenerbahçe Yöneticisi Selahattin Baki'nin açıklamalarına ilişkin, "Selahattin Baki bize bir tavsiyede bulunmuş. Ben 39 yaşındayım. Beşiktaş'ta yöneticilik yaptığım dönemde 5 kupa gördüm. Geçmiş itibarıyla, ondan tavsiye alabileceğim bir durum yok. Kendilerine bir tavsiye, Fenerbahçe düşmanlığı söyleminden kurtulsunlar. Bizim kimseye düşman olduğumuz yok. Kendi haklarımızı savunuyoruz." ifadelerini kullandı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 10
  • Konyalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyenin en ağlak adamı bu yaa
    Cevapla
  • Mehmet Fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    Başkanların, yöneticilerin mantıksız ,gereksiz , saçma sapan söylem ve tartışmaları, sürekli hakem, tff, mhk eleştirileri vs vs ile Türk Futbolunu milli takımlar ve kulüp düzeylerinde getirdiğiniz nokta... Ve maalesef buna prim veren kendine taraftar diyen fanatikler..
    Cevapla
  • eski esenlerli 1 yıl önce Şikayet Et
    Boş yapma
    Cevapla
  • İbrahim 1 yıl önce Şikayet Et
    Boş yapmış aynı tavrı yıllardır G.saraya gösteremeyen gıg diyemeyenler dile gelmiş :)) Biryerlere şirin görünmek için olsa gerek..
    Cevapla
  • SARÌYERLÌ 1 yıl önce Şikayet Et
    Tskımlar cöplüge döndü siz neyin kavgasını yapıyorsunuz. BORÇLAR GIRTLAGI GEÇTÌ BEYLER
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle