Beşiktaş'tan Hadziahmetovic için yeni teklif!

Ocak ayı transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta Amir Hadziahmetovic ısrarı sürüyor. Siyah beyazlı kulüp 25 yaşındaki futbolcu için Konyaspor'a yeni teklifini sundu.

Beşiktaş'tan Hadziahmetovic için yeni teklif!
Beşiktaş'tan Hadziahmetovic için yeni teklif!
GİRİŞ 20.01.2023 08:02 GÜNCELLEME 20.01.2023 08:02
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta ara transfer dönemi çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Forvet ve stoper mevkilerine yapılacak takviyeler dışında, teknik direktör Şenol Güneş'in orta sahaya da bir oyuncu istemesi üzerine adı gündeme gelen Amir Hadziahmetovic için girişimler devam ediyor.

Konyaspor cephesi, 25 yaşındaki oyuncuları için siyah-beyazlıların yaptığı 2.5 milyon euro'luk teklifi düşük bulurken, Beşiktaş yönetimi rakamı 3 milyon euro'ya çıkardı. Yeşil-beyazlılar bu teklifi düşünmek için süre istedi.

GERİ SAYIMA GEÇİLDİ

Beşiktaş cephesi de 3 milyon euro'luk bonservis bedeli dışında bir oyuncuyu da sezon sonuna kadar kiralık olarak verebileceğini söyleyince, Konyaspor'un bu transfere daha olumlu baktığı belirtildi.

Siyah-beyazlıların, G.Saray'ın da devreye girdiği Amir Hadziahmetovic için önümüzdeki günlerde Konyalı yöneticilerle bir araya gelerek prensip anlaşmasına varması bekleniyor. Kiralık verilecek oyuncuyu ise, Konyaspor'un yeni hocası Aleksandar Stanojevic'in belirleyeceği belirtildi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 8
  • Beşiktaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaşa faydalı olur
    Cevapla
  • uğurcan 1 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaşa çok faydalı olur, gedsonun yanına mutlaka kaliteli top oynayan orta saha lazım,atiba ve josef önçeki sezonlardaki gibi değiller,salih beşiktaş seviyesinde top oynamıyor, orta sahaya 3 tane takviye lazım.
    Cevapla
  • malatya balabanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    İyi genç kaliteli oyuncu beşiktaşa çok faydası olur salih necip gibi oyuncular hiç faydası olmayan oyuncular gönderilsin .
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadar etkısızz bır oyuncu görmedımmm
    Cevapla
  • Ali27Gaziantep 1 yıl önce Şikayet Et
    salihi verin birazda para verin üstüne bal yapmayan bir arıdan daha kurtulmuş olur Beşiktaş...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle