Beşiktaş'tan uzatma dakikaları tepkisi!

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, Süper Lig'de müsabakaların ekstra uzatma dakikalarından rahatsız olduklarını belirtti.

Beşiktaş'tan uzatma dakikaları tepkisi!
Beşiktaş'tan uzatma dakikaları tepkisi!
GİRİŞ 16.01.2023 14:04 GÜNCELLEME 16.01.2023 14:04
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, Spor Toto Süper Lig'in son maçlarındaki uzatma sürelerinden dolayı rahatsızlık yaşadıklarını belirtti. Kocadağ, yaptığı yazılı açıklamada, "Konyaspor maçının çıkışında da söyledim. Maçın ilk yarısında 3, ikinci devrede 4 dakika olmak üzere toplam 7 dakikalık uzatmaya bir anlam veremedik. Bunu tayin edenlerin kronometrelerinde bir sorun mu var? Beşiktaş maçlarında oynanmayan süreler konusunda hakemler ve VAR sorumlularını daha titiz bir çalışmaya davet ediyoruz. Bakalım biz galipken kaç dakika verecekler. Bununda ve takipçisi olacağız" ifadelerini kullandı.

Gaziantep FK-Fenerbahçe mücadelesinde oynanmayan süre olarak 10 dakika gösterilmesini de yadırgadıklarını aktaran Emre Kocadağ, "Ne VAR'a gidildi, ne de bu süreyi gerektirecek maç içinde herhangi bir sorun yaşanmadı. Hayret ediyoruz" şeklinde konuştu.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 30
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Fb o -3 GALATASARAY
    Cevapla
  • Emircik 1 yıl önce Şikayet Et
    Attığınız galibiyet golü uzatmanın uzatmasında geldi.Biz uzatmanın daha 1.dakikasında golü bulduk.10 dakika da ecel terleri döktük.Siz yerine ,Konya o golü atsaydı ne yapardınız Allah bilir.Boş beleş maç aldınız bir de konuşuyorsunuz.
    Cevapla
  • Temel505 1 yıl önce Şikayet Et
    Siz ayakta uyun atı alan Üsküdarı geçiyor erden timurla hamit altıntop birlikte poz veriyor adamlar diyorki ne yaparsanız yapın biz bu sene gsyi şampiyon yapacağız tff ve mhk gsnin arkasında kimbilir neler verdiler bu federasyon çalışanlarına
    Cevapla
  • Osmanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Noldu zoruna mı gitti geçen sene doğradınız yetmedi mi Gs'yi bırakın birazda sizi doğrasınlar.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    hele şükür biri beni duydu....
    Cevapla
  • Yarkan 1 yıl önce Şikayet Et
    Bjk ye gelinde 3 4 dakika digerlerine 10 15 dakika nerde adalet
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle