Selçuk İnan, Beşiktaşlı isme talip oldu

Kasımpaşa'nın çiçeği burnunda hocası Selçuk İnan flaş bir transfere hazırlanıyor. Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in gözüne giremeyen Francisco Montero, Kasımpaşa'ya transfer olabilir. Şenol Güneş transfere onay verdi.

Selçuk İnan, Beşiktaşlı isme talip oldu
Selçuk İnan, Beşiktaşlı isme talip oldu
GİRİŞ 11.01.2023 15:12 GÜNCELLEME 11.01.2023 15:12
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Şenol Güneş'in kadroda düşünmediği Francisco Montero için Selçuk İnan'ın ekibi Kasımpaşa SK devreye girdi.

İlk teknik direktörlük deneyimini Kasımpaşa'da yaşayan Selçuk İnan, Francisco Montero hamlesi ile takımındaki potansiyel yetenek seviyesini artırmak istiyor. Beşiktaş cephesinde ise Şenol Güneş'ten transfere izin çıktı. 23 yaşındaki oyuncunun kiralık olarak transferi gündemde.

MONTERO'YU BİRKAÇ KULÜP İSTİYOR

Francisco Montero'nun kiralanmasına sıcak bakan Beşiktaş'ın önünde birkaç seçenek var. Gelen haberlere göre Süper Lig'den 3 kulüp İspanyol oyuncuyu istiyor. 23 yaşındaki oyuncu teklifleri değerlendirmeyi düşünürse devre arasında bu 3 kulüpten birine kiralanacak. Ayrıca oyuncuya ilgili olan 3 kulüpten biri Kasımpaşa olurken, diğeri de yine bir başka İstanbul ekibi olan Fatih Karagümrük. Eğer anlaşma sağlanırsa Beşiktaş'ta devre arası ayrılacak isimlere bir yenisi daha eklenmiş olacak.

Montero, bu sezon Beşiktaş ile 4 maça çıkmış ve 1 asist yapmıştı.

KAYNAK: AKŞAM
Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • ÖMER 1 yıl önce Şikayet Et
    monteroya sürekli sans verilmedi bence iyi bir sol stoperdi kayıptır bu
    Cevapla