Beşiktaş'tan TFF'ye: "Böyle bir davranış akıl dışıdır"

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, VAR kayıtlarının Türkiye Futbol Federasyonu tarafından açıklanması hakkında konuştu.

Beşiktaş'tan TFF'ye: "Böyle bir davranış akıl dışıdır"
Beşiktaş'tan TFF'ye: "Böyle bir davranış akıl dışıdır"
GİRİŞ 04.01.2023 15:43 GÜNCELLEME 04.01.2023 15:44
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, "Federasyon, Galatasaray maçındaki yanlış VAR uygulaması ile bizim maçtaki doğru uygulamayı paylaştı. İki VAR kaydının aynı anda açıklanmasında başka neden göremiyorum. Federasyonun farklı bir amacı varsa bunun izahı olmaz. Böyle bir davranış akıl dışıdır." şeklinde konuştu.

Devre arası için transfer çalışmalarına henüz başlamadıklarını söyleyen Kocadağ, "Teknik direktörümüz Şenol Güneş'in kararına göre hareket edeceğiz. Hocamız kaç transfer derse o kadar yapacağız." dedi.

Arthur Masuaku'nun performasının artmaya başladığına dikkat çeken Kocadağ, "Masuaku'nun sözleşmesinde 25 maç oynaması halinde bonservisini alma zorunluluğu var. Bu şekilde oynamaya devam ederse kadromuzda tutarız. Dele Alli'den de umutluyum. Atacağı bir iki gol Alli'nin performansını yükseltecektir." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş Asbaşkanı, federasyonun hakemler konusunda daha detaylı araştırma yapması gerektiğini söyleyerek, "Federasyon kendi içinde bir istihbarat birimi kurmalı. Hakemlerin geçmişleri daha detaylı incelenmeli. Hakemler bazı takımların maçlarına çıkmak istemiyor. Bazı şehirlerde maç yönetmek istemiyor. Federasyona bu konularla ilgili gerekçe sunuyorlar." şeklinde konuştu.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 9
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Tek masum bunlar utanmazlığın bu kadarına pes
    Cevapla
  • ümraniyeli 1 yıl önce Şikayet Et
    Sivasın neye göre 1 puanı gaspedilmiş amip seni gs verilmeyen penaltısını konuşsana
    Cevapla
  • KURTULUS 1 yıl önce Şikayet Et
    futbol yasaklansın..
    Cevapla
  • Dede 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu yorum yazanlar militan mı taraftarmı yöneticimiz. Adamın burnu kırılsam idi bu federasyon ven ağır cezaları vermez ise işler ok kötüye gider bunlar kim anlamadım siz önce adam gibi konuşun.
    Cevapla
  • Selçuklu kartalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Yeni spor yasası acilen yapılmalı hiç bir kulüp başkanı yöneticisi kurum ve kişilere pervasızca konuşamasın 3 yıl men verin ciddi para ve puan silme getirin şeffaflık bütcelerini kamuoyu bildin çiflik gibi kulüpleri kullanan kişiler derebeylik ve isim yapıp rant elde ediyorlar 3 kulüp malesef tehditleriyle ülke futbolununu bitirdiler Anadolu'yu kuzu gibi de suturdular
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle