Beşiktaş Ghezzal'in yerini dolduracak! İtalya'dan geliyor...

Beşiktaş, 4 ay sahalardan uzak kalması beklenen Rachid Ghezzal'in alternatifi olarak İtalya Serie A ekiplerinden Parma'da forma giyen Dennis Man'ı gündemine aldı.

Beşiktaş Ghezzal'in yerini dolduracak! İtalya'dan geliyor...
Beşiktaş Ghezzal'in yerini dolduracak! İtalya'dan geliyor...
GİRİŞ 18.11.2022 18:29 GÜNCELLEME 18.11.2022 18:30

Süper Lig'de 22 puanla 8. sırada yer alan Beşiktaş, önemli oyuncularının sakatlanmasıyla problem yaşadı.

Özellikle siyah beyazlıların Cezayirli yıldızı Rachid Ghezzal'ın sezon içerisinde 2 kez sakatlanması ve son sakatlanmasında 4 ay gibi bir süre takımla birlikte olamayacağı bilgisi gelince teknik ekip ve yönetim şoka uğramıştı. 

Hem Valerien Ismael hem de Şenol Güneş o bölge için Cenk Tosun ve Muleka'yı denese de Ghezzal'ın eksikliği derinden hissedildi. 

GHEZZAL'E ALTERNATİF İSİM

Yıldız futbolcunun sakatlanması ve 4 ay sahalardan uzak kalacak olması Şenol Güneş'i arayışa itti. Tecrübeli teknik adam yönetim ile gerçekleştirdiği görüşmede bu bölgeye bir takviye yapılmasını istedi. 

DEVRE ARASINDA GELECEK

Ameliyatı başarılı bir şekilde geçen Ghezzal'ın 4 ay sonraki dönüşünde bile sıkıntılar yaşayabileceği düşünüldüğünde siyah beyazlıların böyle bir hamleyi yapması kaçınılmaz gibi duruyor.

Bu doğrultuda Kartal, İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Parma'da mücadele Dennis Man'ı gündemine aldı. 

ÇOK YÖNLÜ OYNUYOR

Takvim'de yer alan habere göre; teknik direktör Şenol Güneş, Ghezzal'ın yerine transfer istedi. Araştırmalara başlayan ve birçok ligden alternatifleri değerlendiren yönetim, hummalı bir çalışma yürütüyor.

Kartal'ın gündemine gelen 24 yaşında ve 1.83 boyundaki Rumen oyuncu Dennis Man, sağ açık, sol açık ve santrfor mevkilerinde oynayabilmesi sebebiyle cazip bir isim olarak görünüyor.

Daha önce Galatasaray'ın da transfer gündemine gelen futbolcu için Beşiktaş'ın önümüzdeki dönemde temasa geçmeyi planladığı öğrenildi.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

6.5 milyon Euro değer biçilen futbolcunun, kulübü Parma ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Dennis Man, bu sezon Parma'da 10 maçta 603 dakika görev alırken 3 de gol kaydetti. Futbolcu, Romanya Milli Takımı ile Dünya Kupası Elemeleri'nde de attığı 2 golle dikkati çekmişti.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.