Stopere dünya yıldızı! Beşiktaş bombayı patlatıyor

Beşiktaş'ın, Juventusla sözleşmesi sezon sonunda sona erecek dünyaca ünlü stoper Leonardo Bonucci'yi kadrosuna katmak istediği belirtildi.

Stopere dünya yıldızı! Beşiktaş bombayı patlatıyor
Stopere dünya yıldızı! Beşiktaş bombayı patlatıyor
GİRİŞ 18.11.2022 12:14 GÜNCELLEME 18.11.2022 12:23
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Bu sezon savunmaya yaptığı takviyelere rağmen istenilen performansı veremeyen siyah-beyazlılarda devre arasında, Welinton ve Montero'yu gönderip stoper takviyesi yapılması planlanıyor. Bu doğrultuda çalışmalara başlayan Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, önceki gün oynanan İtalya-Arnavutluk maçına yardımcısı Bayram Bektaş'ı gönderdi.

Teknik ekibin radarına aldığı isim, Juventus'un yıldızı Leonardo Bonucci… Sezon sonu Çizme ekibiyle sözleşmesi sona erecek olan 35 yaşındaki oyuncuyla ilgili raporunu hazırlayan Bektaş, bunu Güneş'e iletti. Tecrübeli teknik adamın vereceği karara göre harekete geçilecek.

Kariyerinde Inter, Milan ve Juventus gibi 3 ezeli rakibin de formasını giyen Bonucci, mevkisinin en iyileri arasında gösteriliyor. Oyuncuya kariyeri boyunca 107 milyon Euro bonservis ödendi. 2018-19'da 35 milyon Euro'ya Juventus'a transfer olan 35 yaşındaki yıldız bu sezon, Juventus'ta 15 maçta forma giydi ve 2 gole imza attı.

KAYNAK: SABAH
Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 10
  • Karakarga 1 yıl önce Şikayet Et
    Patlatacakları bombanın......
    Cevapla
  • Besiktasli 1 yıl önce Şikayet Et
    Şenol hocanın yaptığı en büyük katkı yaşlı topçuları almak bunları aldığı çöpleri temizlemekte Şenol hocanın yerine gelecek hocada temizlemek için uğraşıyor
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 1 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş’ta bize( gs) özenmiş herhalde.
    Cevapla
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Dünya yıldızı. Hemide bedava.
    Cevapla
  • İbrahim 1 yıl önce Şikayet Et
    Daha genç biraz daha pişmesi lazım. 37 sinde tam oynayacak kıvama gelir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle