Beşiktaş'tan stopere dünya yıldızı!

Kış transfer döneminde savunmaya takviye yapmasına kesin gözüyle bakılan Beşiktaş'ta gündeme gelen son isim Jerome Boateng oldu.

GİRİŞ 08.11.2022 09:39 GÜNCELLEME 08.11.2022 19:20
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta öncelikli takviye yapılacak mevkilerden olan stoper için aday iddiaları ortaya atılmaya başlandı. Bunlardan ilki de Fransız ekibi Lyon'da forma giyen Alman futbolcu Jerome Boateng oldu.

Daha önce de birçok kez Siyah-beyazlılar ile adı anılan oyuncu için siyah beyazlıların rakam ve form araştırması yapmaya başladığı ileri sürüldü.

Sezonu sonunda boşa çıkıyor

Lyon ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 34 yaşındaki futbolcunun düşük bir bonservis ücretiyle alınabilme ihtimali nedeniyle listeye girdiği de iddialar arasında yer aldı. Bu sezon Fransız ekibinde fazla şansa bulamayan 1.92 boyundaki futbolcu son 4 mücadele forma giydi.

KAYNAK: SABAH
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 3
  • GECE KARTALI 1 yıl önce Şikayet Et
    Hee hemde nasıl dünya yıldızı ya adam 35 ine merdiven dayamış hala gel gel diyorlar bu ne aptallık...
    Cevapla
  • Mta 1 yıl önce Şikayet Et
    Türk eşine şiddet uygulayan adamı istemiyorum
    Cevapla
  • Beşiktaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Şenol hoca yine sabunlukları toplamaya başlar. Kadim dosttu çebiyle beraber Avrupada futbolu bırakmkş oyuncuları almayın
    Cevapla