Tayfur Bingöl'den, Nihat Kahveci'ye 'kahve' emojili cevap!

Galatasaray derbisinin son anlarında top toplayıcı çocukla gerginlik yaşayan ve Nihat Kahveci'nin tepkisini çeken Tayfur Bingöl, kişisel sosyal medya hesabından Beşiktaş efsanesine cevap verdi.

Tayfur Bingöl'den, Nihat Kahveci'ye 'kahve' emojili cevap!
Tayfur Bingöl'den, Nihat Kahveci'ye 'kahve' emojili cevap!
GİRİŞ 07.11.2022 10:40 GÜNCELLEME 07.11.2022 23:11
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Galatasaray'ın sahasında Beşiktaş'ı 2-1 mağlup ettiği derbinin yankıları sürüyor. Konuk takımda Tayfur Bingöl, Nef Stadı'nda oynanan mücadelenin son bölümlerinde top toplayıcı çocukla yaşadığı polemiğin ardından çarpıcı çıkışlarına devam ediyor.

Duraklama dakikalarında top toplayıcı çocuğu ittirmesiyle gündeme oturan deneyimli oyuncu, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada kendini savunmuştu. Top toplayıcı çocuğun oyunu duraklatmak amacıyla kendisine top vermediğini vurgulayan 29 yaşındaki oyuncu, "Bunun eğitimi verilmeli" diyerek sarı kırmızılı camiayı eleştirmişti.

Tayfur Bingöl, "Futbolcuların reaksiyonları, maç içinde yüksek olur. Karşı Top Toplayıcı Çocuk, 'Ayağımdan topu al' dedi, 15-20 metre var. Biz bir arma taşıyoruz. Böyle seviyede Futbol oynanan yerlerde bunun eğitimi verilmeli, azaltılmalı. Oyunu duraklatmak amaçlı top verilmiyor." ifadelerini kullanmıştı.

Nihat Kahveci: O arma itmez o çocuğu

Yaşanan olay sonrası spor kamuoyu Tayfur Bingöl'ü eleştirirken, bir Beşiktaş efsanesi olan TRT Spor yorumcusu Nihat Kahveci de deneyimli futbolcunun hareketine ilişkin yorumlarda bulunmuştu.

Kahveci, "Beni en çok üzen; O arma itmez o çocuğu. Tayfur Bingöl hiç kusura bakmayacak. 5 saniye geçirdi. Ne oldu? Maçı mı alacaktın Tayfur? Vallahi çok üzülüyorum ya. Hem armadan bahset, orada çocuğu itmek mi o Türk bayraklı Beşiktaş armasının karşılığı?" demişti.

Tayfur Bingöl'den Kahve emojisiyle cevap!

Nihat Kahveci'nin sözlerine yanıt veren Tayfur Bingöl, kişisel sosyal medya hesabından 2019 yılında Tottenham'ın Olympiakos'u devirdiği maçta top toplayıcı çocuğun topu hızlı vermesi sonrası İngiliz ekibinin attığı golden görsel paylaştı.

29 yaşındaki oyuncunun söz konusu paylaşımına, "5 saniyenin önemi" yazması ve kahve emojisi koyması Nihat Kahveci'ye gönderme olarak algılandı.

Tayfur Bingöl'ün bu tepkisi de sosyal medyada ciddi şekilde eleştirildi.

Mücadele 2-1 Olympiakos üstünlüğüyle devam ederken top toplayıcı Callum Hynes, topu hızlı bir şekilde oyuna sokmuş ve Harry Kane'in golünün mimarlarından olmuştu. Maç oynanırken dönemin teknik direktörü Jose Mourinho, Callum'a teşekkür etmiş ve unutamayacağı bir armağan vermişti. Tottenham tesislerinde takım yemeğine katılan genç top toplayıcı hayranı olduğu isimlerle unutulmaz bir deneyim yaşamıştı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 25
  • ilbey 1 yıl önce Şikayet Et
    Benim gözümde nihat'ın o çocuktan hiçbir farkı yoktur. Zaten nihat konuşunca kanal değiştiririm.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Eskiden beri karakter sorunu olan bir oyuncu Tayfur, gittiği her takımdada böyleydi
    Cevapla
  • başkan 1 yıl önce Şikayet Et
    cok abartıldı sanki yada Beşiktaş ne cabuk unuttu sahasında Trabzonspor ile oynadığı maçta top toplayıcının uğurcana topu vermeyip gel al demesini
    Cevapla
  • guguk kuşu 1 yıl önce Şikayet Et
    nihat, tümer beşiktaşlı değil. para için oynadılar, para için gittiler
    Cevapla
  • 61Trabzonspor.60 1 yıl önce Şikayet Et
    o zavallığı yapan çocuk değil, GS Kulübüdür. Sevgili Nihat'ta çok iyi biliyo ki bu tür top vermemeleri, "oyalama, geciktirme amaçlı" olarak, kulüpler özellikle eğitiyo, ama "ayağımdan gel al" kısmı da çocuğun nasıl bir aile terbiyesinden geldiğinin beyanı olmuş.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle