Valerien Ismael, Trabzonspor öncesi son kararını verdi!

Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael, sakatlığını atlatan Rachid Ghezzal'e Trabzonspor karşısında ilk 11’de görev verecek.

Valerien Ismael, Trabzonspor öncesi son kararını verdi!
Valerien Ismael, Trabzonspor öncesi son kararını verdi!
GİRİŞ 11.10.2022 09:37 GÜNCELLEME 12.10.2022 00:57
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Kara Kartal’ın Cezayirli yıldızı Rachid Ghezzal, Beşiktaş formasıyla son olarak 14 Ağustos’taki Alanyaspor karşılaşmasında ilk 11’de oynamıştı. Bu karşılaşmada aldığı darbe sebebiyle ayak parmağında kapsül yırtığı oluşan Ghezzal, uzun bir süre takımdan ayrı kalmıştı. Sağlığına kavuşmasının ardından Fenerbahçe müsabakasında 19, Giresunspor karşısında da 29 dakika sahada kalan Ghezzal’in, ilk 11’deki yerine geçme zamanı geldi...



Ghezzal’e Valerien Ismael’den onay çıktı

Giresunspor karşılaşması sonrasında, “Sakatlığım nüksettiği için iyileşme sürecim uzadı. Son iki maçta sonradan oyuna girip kendimi test ettim. Hiçbir şikayetim kalmadı. Evimizde oynayacağımız kritik Trabzonspor maçında takımdaki yerimi almak için hazır olacağım. Teknik direktörümüz Valerien Ismael de bu yönde karar verirse mutlaka sahada olacağım” diyen Ghezzal’e Valerien Ismael’den onay çıktı.



Wout Weghorst ve Kevin N’Koudou’ya da görev verecek

Genç teknik adamın, pazar günü Trabzonspor’la oynayacakları dev mücadelede Rachid Ghezzal’ı takımın ön hücum üçlüsünün sağında değerlendireceği bildirildi. Fransız teknik adamın, galibiyet serisi yakalayıp takımı zirve yarışında tutmak için en iyi kadrosuyla sahada olacağı ve Ghezzal’le beraber hücum hattında Wout Weghorst ve Kevin N’Koudou’ya da görev vereceği belirtildi. (Fanatik)

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 5
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Otnatma Ghezzal'ı tekrar sakatlanmasın.
    Cevapla
  • selim 1 yıl önce Şikayet Et
    sistem bozuk zorlanıyor takım
    Cevapla
  • Alper 1 yıl önce Şikayet Et
    Kimdir bjk esmail fln filan
    Cevapla
  • Efsane 1 yıl önce Şikayet Et
    Bjk: küçük takım ts ye inönü stadında 7 , avni akerde 5 atan anlı şanlı büyük takımdır
    Cevapla
  • Vurucu 1 yıl önce Şikayet Et
    cenk ne olacak bu ismale iyi hoca değil bence sıradn birisi bundan daha iyi ler vat ülkede şifo mehmet feyyaz ali metin bile bundan daha iyi yönetir hele samet rıza sergen şenol fatih terim oooooo uzat gitsin bu isamelin 16 maçtır bir şeyini gören varmı söylesin
    Cevapla