Beşiktaş taraftarından Arda Güler'e sevgi seli

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Beşiktaş, sahasında Fenerbahçe ile 0-0 berabere kaldı. Siyah-beyazlılar taraftarlar, sarı lacivertlilerin genç yıldız adayı Arda Güler'e büyük ilgi gösterdi.

Beşiktaş taraftarından Arda Güler'e sevgi seli
Beşiktaş taraftarından Arda Güler'e sevgi seli
GİRİŞ 03.10.2022 11:41 GÜNCELLEME 03.10.2022 11:41
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Maça İl Güvenlik Kurulu kararı gereği Fenerbahçe seyircisi alınmazken Beşiktaş taraftarları tribünlerin tamamını doldurdu. Siyah-beyazlılar, sarı lacivertlilerin genç yıldız adayı Arda Güler'e büyük ilgi gösterdi. Arda da bu ilgiye olumlu şekilde karşılık verdi.



17 yaşındaki futbolcu, ısınma sonrası taraftarlarla tek tek fotoğraf çektirdi ve tribünlerden bol bol alkış aldı. Beşiktaşlı futbolseverler, 4 yıllık sözleşme yapılan Ersin Destanoğlu'nu da tribüne çağırıp alkışladı. 21 yaşındaki eldiven, siyah-beyazlı seyircilere üçlü çektirdi. Öte yandan tribünde kavga eden 22 taraftar dışarı çıkarıldı ve müsabakalardan men cezası aldı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 9
  • Ali Uncu 1 yıl önce Şikayet Et
    Futbolcusunu iyi koruyan, kollayan, şımartmadan hak ettiği değeri ve fırsatı veren takımlarda oynamasını dilerim.
    Cevapla
  • Ali Uncu 1 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah bu genç ve yetenekli futbolcuyu yoldan çıkarmazlar. Güçlü bir irade ve devamlı mesleki disiplin içinde oynadığı takımlara ve ülkemize inşallah çok başarılar kazandırır.
    Cevapla
  • mysti 1 yıl önce Şikayet Et
    ikinci sergen olacakken yabanci hoca sevdasina harcanan bir yetenek olacak. fenerde kaldığı müddetçe semih gibi kulübeye mahkum kalacak ve 30 una geldiginde bile genc yetenek olarak adlandirilmaya devam edecek
    Cevapla
  • Vatan 1 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye'nin ne kadar futboldan uzak bir ülke olduğu her platformda ortaya çıkıyor. Hiç bir karsilasmada süre almamasina rağmen ülkede Messi yada Ronaldo muamelesi yapılan barcelonada maçlara çıkmış Yusuf gibi bir futbolcuyu unutturma çabasından başka bir şey değil. Bu çocuk umit millî takımda bile kendini Messi sandığı için mide krampları geçirdi jk ve cikcik kardeş takım diyerek bu sene korkulu rüyaları olan GS ye karşı birliktelik yapmışlar.
    Cevapla
  • Ankarali 1 yıl önce Şikayet Et
    Yusuf ne alaka şimdi barcelonadan niye gönderildi aceba arda avrupaya gitti mi gelmez daha bu kadar haset olmayın çocuk süper yetenek kabullenin bunu
    Cevapla
  • İlyas FB 1 yıl önce Şikayet Et
    aha bir kedi gördüm sanki
    Cevapla
  • İlyas FB 1 yıl önce Şikayet Et
    biri miyav mı dedi
    Cevapla
  • Törkiş eyirlayn 1 yıl önce Şikayet Et
    Burası Beşiktaş burada değerli olana değer verilir hiç formasının rengine bakılmaz. En büyük dileğim bir Beşiktaşlı olarak arda kardeşimin dünya yıldızı olup bizleri gururla temsil etmesidir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle