Dele Alli hayal kırıklığı yarattı

Beşiktaş'ın yeni transferlerinden biri olan Dele Alli, Fenerbahçe ile oynanan ve 0-0 biten maçta beklentilerin altında kaldı.

Dele Alli hayal kırıklığı yarattı
Dele Alli hayal kırıklığı yarattı
GİRİŞ 03.10.2022 10:10 GÜNCELLEME 03.10.2022 10:10
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Beşiktaş ile Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında karşı karşıya geldi. Vodafone Park'ta oynanan maç 0-0 sona erdi. Bu maçta oynayıp oynayamayacağı merak edilen Dele Alli, beklentilerin altında kaldı.

DELE ALLI BEKLENTİNİN ALTINDA KALDI

Büyük umutlar ile transfer edilen Dele Alli için Fenerbahçe derbisinde Kara Kartal'ın beklentisi büyüktü. Fakat İngiliz orta saha, beklentileri karşılayamadı. Girdiği 9 ikili mücadelenin 5'ini kaybeden 26 yaşındaki futbolcu, 17 pas yapabildi. Vasatın altında bir performans sergileyen Dele Alli, 73. dakikada oyundan alınırken, yerine ise Rachid Ghezzal girdi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 5
  • İlyas 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam iyi olsa idi 26 yasinda ingiltereden sana gelirmiydi ya koca bi sezon yatmis sakat kalmis bir adami formda olsa verirlermi bi ihtimal form tutarsa pahaliya satarız belki diye aliyorsunuz elinizde patliyor
    Cevapla
  • Talisca 1 yıl önce Şikayet Et
    Pjaniç batsuhayi oğuzhan lajic vs vs gibi topçulara umut bağlayan bir takım başkasını hak etmiyor zaten.
    Cevapla
  • tbannmzkzkx 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne bekliyordunuz ki adam futbolu kafasında bitirmiş genclere yatırım yapin
    Cevapla
  • yazıksize 1 yıl önce Şikayet Et
    yeni oğuzhan, Allahtan kiralık
    Cevapla
  • ali 1 yıl önce Şikayet Et
    çöp
    Cevapla