Nihat Kahveci: "Ona stoper demeye dilim varmıyor"

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Nihat Kahveci, İstanbulspor-Beşiktaş maçında oyuna sonradan giren Welinton için, "Oyuna bir stoper girdi. Stoper demeye dilim varmıyor." dedi.

Nihat Kahveci: "Ona stoper demeye dilim varmıyor"
Nihat Kahveci: "Ona stoper demeye dilim varmıyor"
GİRİŞ 18.09.2022 09:55 GÜNCELLEME 18.09.2022 09:55
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 6. haftasında Beşiktaş , deplasmanda İstanbulspor'la 2-2 beraberekaldı ve bu sezon arka arkaya iki maçta da puan kaybı yaşadı.

Beşiktaş'ın efsane isimlerinden biri olan ve spor yorumcusu Nihat Kahveci, TRT Spor'da mücadeleyi değerlendirdi.

Muleka sahada yok

Maçı izlemeyen '4 gol varmış çok iyi maç oldu' diyebilir ama öyle bir maç olmadı. Çok temposuz maç izliyoruz. İki takım adına da. Hiçbir mazereti yok. Beliktaş topu alıyor sürekli birinci viteste. N'koudou bir depar attı ilk yarı. Muleka sahada yok. Gedson evet çok koşuyor ama gole katkı yapmak çok önemlidir büyük takımlarda. Öyle ya da böyle asist yaptı.

En iyisi Masuaku

İlk yarının en iyi oyuncusu kim derseniz Masuaku derim. Ama şampiyonluğu oynayan bir takımda kalene 6 şut geliyorsa altısı da gol oluyorsa demek ki sıkıntı vardır. Bu böyle devam etmez. Kaleyi bulan şut gol oluyor.

İki kaleciyi de kaybettin

Ersin niye oynamadı dedik. Niye kestin? Ersin'i kaybettin, Emre'yi de kaybettin. Şimdi de Mert bekleniyor. Uzun zamandır oynamıyor. Tamam iyi olduğunu biliyoruz kalecinin... Çok iyi kaleci ama iki kaleciyi kaybettin.

Stoper demeye dilim varmıyor

Frikiği muhteşem vurdu ama bir adım atarsın yani. Ersin de bizim gibi izledi golü. Oyuna bir stoper girdi. Stoper demeye dilim varmıyor. Top ayağında auta atıyor, taca atıyor. Niye bu kadar zorluyorsun. Rosier'i alıyorsun, onu da küstürüyorsun.

Büyük takım kalecilerinden beklentimiz farklı

Ne kadar iyi de olsa Muleka'yı hoca bugün sahada çok tuttu. Ersin bu hataları artık yapar. Endri Çekici çok iyi vuruyor ama biz Muslera bu topu çıkarmalı diyoruz. Büyük takım kalecilerinden beklentimiz farklı. İyi oynadığında zaten şampiyon oluyor.

Necip'i de küstürdü

Zorlama abi. Orada 112 acil Necip var. Rosier'i çıkaracağına al onu. Onu da küstürdü, Necip'i de keserek küstürdü.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 12
  • Haktan 1 yıl önce Şikayet Et
    Nihat şimdi sıra sende ekibini kur ve gel bjk nin başına o hırsını teknik ekipte göster. Tüm bjk seni bekliyor. Artık İsmail gitmeli... Beşiktaşın çocuğu gelmeli.
    Cevapla
  • Stoper 1 yıl önce Şikayet Et
    Adama stoper deme ama biraz bile o bölgede mücadele edebilirse en kötü topçuer dersin
    Cevapla
  • Sezai 1 yıl önce Şikayet Et
    Türklerin ne kadar futboldan anladığı belli oluyor türübūne oynanan futboldan tatmin olup doğru futboldan anlamayan bir milletiz .
    Cevapla
  • Ç. Bozdağ 1 yıl önce Şikayet Et
    Necip mi ya onu takıma koyanın beğenenin futbol bilgisini sorgularım ben.. En azından Evlatlık Necip ten kurtulduk ya mahalle takıma koymam onu ben ya ..? Şimdi Wellington ve umut meraşta..:(
    Cevapla
  • Osee 1 yıl önce Şikayet Et
    TRT spor ekibi hiç bu kadar kötü olmamıştı ( Nihat, Necati....)
    Cevapla
  • Beşiktaşlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Ortega mı olsaydı ne istiyorsun sen söyle o gelsin Nihat kadar futbol bilgin mi var adam Ronaldo ile gol kralı yarışına girmiş 2008 de Türkiye'yi ipten almış.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle