Rachid Ghezzal'e şok! Formayı kaptırdı

Beşiktaş'ın yıldız ismi Rachid Ghezzal sakatlığını atlattı fakat yokluğunda Jackson Muleka ön plana çıktı. Kongolu oyuncunun iyi performansı sonrasında Valerien Ismael'in, Ghezzal'ı, Ankaragücü karşısında yedek oturtması bekleniyor.

Rachid Ghezzal'e şok! Formayı kaptırdı
Rachid Ghezzal'e şok! Formayı kaptırdı
GİRİŞ 02.09.2022 10:48 GÜNCELLEME 02.09.2022 23:45
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın yıldızı Rachid Ghezzal, bir süredir sakatlığı sebebiyle formasından uzak kaldı. 30 yaşındaki sağ kanat, tamamen iyileşirken, forma giyebilecek duruma geldi. Fakat deneyimli oyuncunun yokluğunda gösterdiği performans ile göz dolduran Jackson Muleka da bir hayli formda.

Bu doğrultuda Cezayirli futbolcunun, Ankaragücü ile oynanacak maça kulübede başlaması bekleniyor. Ghezzal, bu sezon çıktığı 2 maçta 2 gol ve bir asistlik performans sergilemişti.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • Fhrttn 1 yıl önce Şikayet Et
    Necip bu kulüp için daha ne yapsın Allah aşkına yaa Hoca otur diyor efendi efendi oturuyor Kalk oyna diyor canını dişine takıp elinden geleninden fazlasını yapıyor
    Cevapla
  • Ahmt 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu takımda forması garanti tek futbolcu necip malesef
    Cevapla
  • Serhat 1 yıl önce Şikayet Et
    Abi ghezzalle muleka kıyaslanamaz bile , ghezzal net mulekadan daha iyi
    Cevapla
  • BeşiktAŞK 1 yıl önce Şikayet Et
    Sakatlık ve ceza durumu olmadığı sürece Ghezzal Reisten kimse formayı alamaz.. Beşiktaş'ta Weghorst , Ghezzal ve Necip'in formaları herzaman hazırdır :)
    Cevapla
  • bjk 1 yıl önce Şikayet Et
    necip zorunluluktan digerleri ise gercek
    Cevapla
  • BeşiktAŞK 1 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim ben aslında latife yaptım ama siz anlamamışsınız canınız sağ olsun :)) Yıllardır kurtulamadık Necipten ve inadına oynatmak zorunda kalıyoruz , onun için şakasına Necip dedim...
    Cevapla
  • Cahil 1 yıl önce Şikayet Et
    Katiliyorum
    Cevapla
  • Carsi34 1 yıl önce Şikayet Et
    Hahahahyyy necip mi?demekki sen futboldan pek anlamiyorsun kardesim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle