Ümraniyespor yine Kartal Kayra Yılmaz'ın peşinde!

1.5 sezondur Beşiktaş'tan, Kartal Kayra Yılmaz'ı kiralayan İstanbulspor, bir kez daha 21 yaşındaki orta saha oyuncusunu kadrosuna katmak için Beşiktaş'ın kapısını çalmaya hazırlanıyor.

Ümraniyespor yine Kartal Kayra Yılmaz'ın peşinde!
Ümraniyespor yine Kartal Kayra Yılmaz'ın peşinde!
GİRİŞ 22.08.2022 19:28 GÜNCELLEME 22.08.2022 20:29
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

1.5 sezondur Beşiktaş'tan, Kartal Kayra Yılmaz'ı kiralayan İstanbul ekibi yine 21 yaşındaki oyuncuyu kadroya katmak için düğmeye bastı. Ümraniyespor, genç orta sahanın bir sezon daha kiralanması için Beşiktaş'a teklifini iletti, yönetim onay verdi ancak yine de son karar teknik direktör Valerien Ismael'e bırakıldı.

2020-21 sezonunun ikinci devresi ve geçen sezon TFF 1.Lig'de Ümraniyespor forması giyen Kartal Kayra Yılmaz için İstanbul ekibi yine devreye girdi. Bu sezon Süper Lig 'de mücadele eden ve kalıcı olmak isteyen Kırmızı-Beyazlılar, 21 yaşındaki orta saha oyuncusu için Beşiktaş'ın kapısını çaldı.

3 maçta da oynadı

Son bir buçuk sezondur Ümraniye'de top koşturan genç oyuncuyu yine kiralamak istediğini belirten Ümraniye cephesine Beşiktaş yönetimi olumlu yanıt verdi fakat son karar teknik direktör Valerien Ismael'e bırakıldı. Bu sezon Siyah-Beyazlılar'da 3 Süper Lig maçında da görev yapan Kartal'ın, Ismael'ın vereceği rapor doğrultusunda transferi şekillenecek. 

Josef'in boşluğunu doldurdu

Genç oyuncu özellikle Josef de Souza'nın sakatlığı sonrasında şans bulmaya başlamış ve görev yaptığı 3 maçta 1 asistle dikkat çekmişti.

- Fanatik

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Mustafa kuzu 1 yıl önce Şikayet Et
    Alıştınız nasıl olsa gençleri göndermeye
    Cevapla
  • Tinerci 1 yıl önce Şikayet Et
    Gerçekten güzel bir oyuncu kalsın
    Cevapla