Serdar Saatçı ayrılığın eşiğinde!

Beşiktaş'ın Victoria Plzen ile oynadığı hazırlık maçının ardından kadro dışı bırakılan Serdar Saatçı ile ipler kopma noktasına geldi.

Serdar Saatçı ayrılığın eşiğinde!
Serdar Saatçı ayrılığın eşiğinde!
GİRİŞ 21.07.2022 10:22 GÜNCELLEME 21.07.2022 10:22
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Viktoria Plzen maçında oyuna girdikten 12 dakika sonra kenara çekilince hırsını soyunma odası kapısı ve aynadan çıkaran Serdar Saatçı, ilk görüşmede kendisini savunmuştu. Genç futbolcu geç de olsa hatasını fark etti ve yayımladığı mesajla başkan Ahmet Nur Çebi, teknik ekip ve takım arkadaşlarından özür diledi.

AYRILMASI BEKLENİYOR

19 yaşındaki stoperin İspanya kampından bir gün önce yaptığı paylaşım yeterli bulunmadı. Serdar'ın kadro dışı durumu devam etti ve İspanya kafilesinde yer almadı. Genç futbolcunun kendisine kulüp bularak ayrılması bekleniyor. (Sabah)

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 22
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu futbolcunun birkaç sezon sonunda geri isteyecek ama çok büyük paralar harcayarak kadroya dahil edilecek iyi takip edin biz Türkler olmuşuz yabancı hastası yabancı sayısı üç ün üstün de olmamalı milli takımda futbol cu yetiş miyor hala bunu göremiyor yetkililer ben Beşiktaş milli futbolcu lar la seyretmek istiyorum yabancı futbolcu dolu Milan veya Porto veya Dortmund gibi değil herkes yabancı futbolcu dolu
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Yekniği iyi ama ağır oyuncu beşiltaşta zor oynar zaten kadroya gürmekte zorlanıyordu .
    Cevapla
  • Fahri 1 yıl önce Şikayet Et
    Saçlarını vidaya benzettiği için gündemde kaldı ,amatör seviye futbolcu
    Cevapla
  • Akif 1 yıl önce Şikayet Et
    Şişirilmiş bir balon ,kaliteli futbolcu değil.
    Cevapla
  • Fellini 1 yıl önce Şikayet Et
    Unutmayın bir şeyi harcamak kolaydır. Kazanmak. Zordur. Hangimiz hata yapmadıkki. oda hatasının farkında affetmek büyüklüktür beşiktaş başkanınada. Bu yakışır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle