Beşiktaş, Rangers'ın teklifini reddetti!

Glasgow Rangers'ın talip olduğu Rıdvan Yılmaz için pazarlıklar sürüyor. Beşiktaş, İskoç ekibinin ilk teklifini geri çevirdi.

Beşiktaş, Rangers'ın teklifini reddetti!
Beşiktaş, Rangers'ın teklifini reddetti!
GİRİŞ 21.07.2022 10:17 GÜNCELLEME 21.07.2022 10:18
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın milli sol beki Rıdvan Yılmaz için Torino ve Eintracht Frankfurt resmi teklifle gelmişti. Alman ekibi, siyah-beyazlılara bonuslarla birlikte 6.5 milyon Euro ve sonraki satıştan yüzde 20 pay önerirken oyuncusu Filip Kostic'i satamayınca transfer gerçekleşmemişti. Bu gelişmenin ardından 21 yaşındaki futbolcu takımla birlikte idmanlara devam ederken İskoçya'dan yeni bir talibi çıktı.

BEŞİKTAŞ TEKLİFİ AZ BULDU

22 yaşındaki sol beki Calvin Bassey'i Ajax'a toplamda 26.5 milyon Euro'ya satan Rangers, Beşiktaş'ın kapısını çalarak Rıdvan için bonuslarla birlikte 6 milyon Euro bonservis bedeli önerdi. Ancak Beşiktaş bu teklifi az bularak Frankfurt'un verdiği 6.5 milyon Euro ve sonraki satıştan %20 payı istedi. Taraflar arasındaki görüşmelerin önümüzdeki günlerde de devam etmesi bekleniyor. Siyah-beyazlılarla 1 yıllık kontratı kalan Rıdvan'ın ise kariyerine Avrupa'da devam etmek istediği, bu nedenle İskoç temsilcisinin teklifini kabul edeceği gelen bilgiler arasında. (Sabah)

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 6
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Tabi beşiktaşında acun gibi bir arka bahçesi olsa transferden rekor gelir elde ederdi
    Cevapla
  • Levrock 1 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahce cöplerini bile 5 milyona satiyor, siz en iyi oyuncularinizi bile satamiyorsunuz. Baba takim farki iste.
    Cevapla
  • Dnz5308 1 yıl önce Şikayet Et
    Rıdvan yılmaz ın değeri 15 milyon boş boş konuşma yın
    Cevapla
  • dişi kartal 1 yıl önce Şikayet Et
    Yanlış karar. glascow dan sonra rahatlıkla ingiltereye gider. sonraki satıştan payı koydun mu ihya olurdu. tugay kerimoğlu en iyi örnektir bu konuda.
    Cevapla
  • hatsumi 1 yıl önce Şikayet Et
    senin 26.5 bizim ki 2.5 yok oyle
    Cevapla
  • Osman 1 yıl önce Şikayet Et
    Aynn
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle