Serdar Saatçı: Beni 39 derece ateşle oynattılar

Beşiktaş'ta, Viktoria Plzen ile oynanan hazırlık maçındaki davranışları nedeniyle kadro dışı bırakılan 19 yaşındaki savunma oyuncusu Serdar Saatçı, kendisini savundu.

Serdar Saatçı: Beni 39 derece ateşle oynattılar
Serdar Saatçı: Beni 39 derece ateşle oynattılar
GİRİŞ 13.07.2022 10:07 GÜNCELLEME 13.07.2022 15:25
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın genç stoperi Serdar Saatçı’nın Viktoria Plzen maçındaki oyunu ve davranışları kendisine pahalıya patladı. 

Beşiktaş’ın dün Avusturya kampında Viktoria Plzen ile oynadığı ve 0-0 berabere kaldığı maçta yaşanan bir olay siyah beyazlıların tadını kaçırdı.

Teknik direktör Valerien Ismael; karşılaşmaya Ersin Destanoğlu, Welinton, Necip Uysal, Montero, Rosier, Salih Uçan, Gedson Fernandes, Umut Meraş, Boyd, Emirhan Delibaş, Cenk Tosun 11’iyle çıktı. 

72'de oyuna giren Serdar, 83'te çıktı

Mücadelenin 72. dakikasında Ghezzal, NKoudou, Serdar Saatçı ve Necati Bilgiç; Emirhan Delibaş, Salih Uçan, Boyd ve Monteronun yerine oyuna dahil oldu. 

72'de oyuna dahil olan Serdar Saatçı, teknik direktör Valerien Ismael tarafından 83. dakikada oyundan geri alındı.

Valerien Ismael'den tepki

Serdar Saatçı'nın temposuz oyununa öfkelenen Valerien Ismael, 19 yaşındaki savunmacıyı 11 dakika sonra kenara aldı.

Direkt soyunma odasına gitti

Bu duruma sinirlenen genç savunmacı, yedek kulübesi yerine doğrudan soyunma odasının yolunu tutarken soyunma odasının kapısına tekme attığı öğrenildi.

Kadro dışı kararı Twitter'dan duyuruldu

Ismael, stattakilerin şaşkınlıkla karşıladığı bu kararın gerekçesini açıklamazken, Beşiktaş Kulübü saat 21.33’te Twitter’dan Serdar Saatçı’nın süresiz olarak kadro dışı bırakıldığını duyurdu. Yapılan açıklamada, "Viktoria Plzen maçında, oyun içinde ve oyundan alındıktan sonra göstermiş olduğu tavır ve davranışları nedeniyle Serdar Saatçı kadro dışı bırakılmıştır. Serdar yarından (bugün) itibaren Ümraniye Nevzat Demir Tesislerimiz’de takımdan ayrı olarak çalışmalarına devam edecektir" denildi.

"Beni 39 derece ateşle sahaya çıkardılar"

Serdar Saatçı’nın maç içinde arkasına adam kaçırdığı için kendisini uyaran İsmael’i dikkate almadığı ve sahadan çıktıktan sonra soyunma odasının kapısını tekmelediği için kadro dışı kaldığı iddia edilirken, genç futbolcu olayla ilgili Hürriyet’e şu açıklamayı yaptı:

"Maçtan önce 39 derece ateşim vardı. Buna rağmen oynatıldım. Tabii hasta olduğum için iyi oynayamadım. Soyunma odasında şanssızlığıma öfkelendiğim için aynaya vurdum. Olay bundan ibaret."

Beşiktaş'tan Serdar Saatçı açıklaması

Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş kulübünden kadro dışı bırakılan Serdar Saatçı ile ilgili açıklama yapıldı.

Siyah Beyazlı kulüpten yapılan açıklama şu şekilde:

"Futbol A Takımımızın Avusturya kampı kapsamında, 12.07.2022 tarihinde hazırlık maçı oynanırken ve oyundan alındıktan sonra göstermiş olduğu tavır ve davranışlar nedeniyle, Sportif Direktörümüz ve Teknik Heyetimizin almış olduğu karar ile kadro dışı bırakılan Serdar Saatçı, hakkında bugün bazı basın yayın organlarında çıkan ve Serdar Saatçı’nın ifade ettiği iddia edilen “Maçtan önce 39 derece ateşim vardı. Buna rağmen oynatıldım. Hasta olduğum için iyi oynayamadım” ifadelerinin gerçekle uzaktan yakından ilgisi yoktur.

Uzman sağlık ekibimizin görev yaptığı takımımızda sağlık problemi olan bir oyuncunun buna rağmen hazırlık maçında oynatılabileceğini düşünmek de mümkün değildir.

Camiamızın ve futbol kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi amacıyla yeni sezonda da takımımızla ve kulübümüzle ilgili asılsız iddia içeren, kötü niyetli yalan haberler, kulübümüz tarafından anında reaksiyon gösterilerek yalanlanmaya devam edilecektir.

Camiamızın ve kamuoyunun bu tip asılsız haberlere itibar etmemesini, doğru ve sağlıklı iletişim için rica eder, kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız."

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 26
  • Ilk önce yerli 1 yıl önce Şikayet Et
    Seninleyiz Serdar, sana yapılan saygısızlıktır. Öfken doğru ama yinede yapmaman lazım, seni yabancı uğruna harcamak istiyorlar dikkatli ol.
    Cevapla
  • Emr 1 yıl önce Şikayet Et
    @ilk önce yerli , Bide Türkçe konuşabilsen neler anlatacaksın
    Cevapla
  • Ilk önce yerli 1 yıl önce Şikayet Et
    @emr seninde cahilliğin yaylama gibi ötse sabahtan akşama kadar yağ şişesi ile gezinirdin.
    Cevapla
  • Emr 1 yıl önce Şikayet Et
    Teknik ekip yana yana yerli stoper transferi yapmaya çalışıyor sen yabancı uğruna yerli stoperi harcamak istiyorlar diyorsun çok zekisin kuş olsan geri geri uçardin
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Maalesef az iyi oynayanın gözü hemen dışarda . Yanlış yanlış . Yok hastaymış da falan hikaye . Beleşe gitmek istiyor
    Cevapla
  • Mesele 1 yıl önce Şikayet Et
    İtalyaya gitmek istiyor, yönetim bırakmıyor ve çocuk böyle iğrenç tufaya getiriliyor ahlaksızlar tarafından.
    Cevapla
  • TiGeR 1 yıl önce Şikayet Et
    Ateş 40 karakter -40. Mesut Özil bile ağzını açık tek kelime konuşmadı. 19 yaşındaki bebe haddini hududunu bilecek. Kime lazımsa kapısına bırakın. Beşiktaş ın topçusu değil.
    Cevapla
  • Kaplan 1 yıl önce Şikayet Et
    Ozil sen önce okuduğunu anla rezil olma! Sende kiril alfabesiyle yazmamışsın!
    Cevapla
  • Ozil 1 yıl önce Şikayet Et
    Akıl verene akıl veren arkadaş, senin yazdığın da Türk alfabesi değil Latin alfabesi..
    Cevapla
  • Kaplan 1 yıl önce Şikayet Et
    Önce nikini Türkçe yaz sonra akıl ver.
    Cevapla
  • Efe 1 yıl önce Şikayet Et
    Valeren İsmail avanta alacağı bir stoper getiri merak etmeyin. Bizim gençler her sene yabancı hocaların zülmune uğruyorlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle