M'Baye Niang'e Türkiye'den teklif!

Fransa Ligue 1'i son sırada tamamlayarak küme düşen Bordeaux'dan ayrılması beklenen M'Baye Niang için Türkiye'den bir teklif olduğu belirtildi.

M'Baye Niang'e Türkiye'den teklif!
M'Baye Niang'e Türkiye'den teklif!
GİRİŞ 10.06.2022 13:49 GÜNCELLEME 10.06.2022 13:53

Ligue 1'de sezonu son sırada tamamlayarak küme düşen Bordeaux'da M'Baye Niang'in durumu merak ediliyor. Takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılsa da serbest bırakılarak mı yoksa bonservis bedeliyle mi gideceği kesinleşmeyen Niang için Türkiye'den ciddi bir ilgi olduğu aktarılmakta. 

Fransız basınından Score'un haberine göre Niang, transfer piyasasının önemli isimlerinden biri olacak gibi gözüküyor. Sözleşmesinin bitimine 1 sene kalan Niang için birçok takım devreye girerken Türkiye'den de talibi olduğu ifade edilmekte. 

Türkiye'den hangi takımın devrede olduğu henüz açıklanmamış durumda. Haberde Mario Balotelli'nin yeniden doğuş sürecinin benzerini Niang'in de Süper Lig 'de yaşayabileceği aktarılmakta. 

Senegalli oyuncu için Türkiye'den gelen ilginin yanı sıra Fransa Ligue 1'den Nantes ve La Liga'ya yükselen Almeria'nın da devrede oldukları belirtiliyor. 

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.