Beşiktaş Sörloth'la anlaştı! Leipzig'le pazarlıklar sürüyor

Beşiktaş, 'Bonservisimi alın, sorun çıkartmam' diyen Norveçli golcü Aleksandr Sörloth'la senelik 3 milyon Euro'ya anlaştı.

Beşiktaş Sörloth'la anlaştı! Leipzig'le pazarlıklar sürüyor
Beşiktaş Sörloth'la anlaştı! Leipzig'le pazarlıklar sürüyor
GİRİŞ 05.06.2022 10:05 GÜNCELLEME 05.06.2022 23:03
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Chelsea'den kiralanan Michy Batshuayi ile yollarını ayıran, Larin ile mukavele uzatma konusunda sorun yaşayan Beşiktaş , 2022-2023 sezonu öncesinde 2 forvet transferini gündemine almıştı.

Siyah-Beyazlılar'ın ilk tercihi ise 2019-2020 sezonunda Trabzonspor forması giyen ve Süper Lig 'de 34 maçta 24 gol, toplamda da 49 karşılaşmada 33 gol atan Norveçli Aleksandr Sörloth olmuştu. 7 milyon Euro ve sonraki satıştan yüzde 20 pay karşılığında yıldız ismi kadrosuna katmak isteyen yönetim, oyuncunun bonservisini elinde bulunduran Leipzig Kulübü'nden 11 milyon Euro cevabını alınca transferi askıya almıştı. Ancak Sörloth'un sportif direktör Ceyhun Kazancı ile yaptığı görüşmenin ardından Kartal Norveçli golcü için yeniden düğmeye basmıştı. 

Kartal 8 verdi, 10 istediler

Kazancı'ya "Artık kiralık gitmek istemiyorum. Bonservisimi alın, sorun çıkarmam" diyen Norveçli golcünün istediği yıllık ücret konusunda indirime gittiği bildirildi. Daha önce 3.5 milyon Euro talep eden 26 yaşındaki forveti Siyah-Beyazlılar'ın yıllık 3 milyon Euro garanti ücrete ikna ettiği bildirildi. Oyuncuyla anlaşmaya varan Beşiktaş, şimdi gözünü Sörloth'un bonservisini elinde bulunduran Leipzig'e çevirdi. Pazarlıklarda kapıyı 13 milyon Euro'dan açan, ardından 

11 milyon Euro'ya inen ve son olarak da bonservis rakamını 10 milyon Euro'ya çeken Alman ekibi ile Beşiktaş'ın önerisi arasında 2 milyon Euro fark kaldı. Siyah-Beyazlılar karşılıklı jestlerle orta noktada buluşup Sörloth transferini bitirmek için girişimlerini sürdürüyor. Siyah-Beyazlılar bir an önce bu transfere nokta koyup, alternatif forvet, orta saha ve stoper takviyeleri konusunda da hamlelerini bir an önce gerçekleştirmek istiyor. 

Ekonomik şartlar zorlanıyor!

Sörloth için limitlerini zorlayan Beşiktaş'ta başkan Ahmet Nur Çebi, Norveçli golcünün transferi için yöneticilerin de maddi destek vermesini istemiş, 3 isim dışında olumlu yanıt almıştı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 11
  • Karahisarî 1 yıl önce Şikayet Et
    Klasik Doğu Karadeniz kafası. Beşiktaşta o para ne gezer. Amaçları belli; Oyuncuyu Fenerbahçeye daha yüksek bir fiyata aldırmak ve ekonomik olarak Fenerbahçeye zarar vermek istiyorlar. Trabzonsporun da , Galatasaray ve beşiktaş gibi takımların içine çöreklenmiş Trabzonlu yöneticilerin de tek amacı maalesef bu. Fenerbahçenin önünü kesmek.
    Cevapla
  • izmirkartalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçenin önü kesiyorlardı değil mi 9 yıldır...Yuh artık... Beşiktaş 3 G3 3 TS Başakşehir 1 kez şampiyon olmuş ..Siz de TIK yok. Züğürt teselli dediklerin...Ufak atta Kanaryaların yesinler...
    Cevapla
  • Konyalı 1 yıl önce Şikayet Et
    7-8-10 milyon EUR bonservis nedir arkadaş? Kim verecekmiş o parayı
    Cevapla
  • yeşilbeyaz 1 yıl önce Şikayet Et
    önce leipzig tarafından trabzonspor'a sorulması lazım.
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Şorloth a ne verirseniz verin Trabzon ben bu şartları karşılıyorum dediği an oyuncu Trabzon'a gelir çünkü giderken imzalar bu şekilde atılıp gidildi
    Cevapla
  • Berk 1 yıl önce Şikayet Et
    8 m bonservisi 3 de kendisi. Siz bu paranin bjkde olduguna inaniyor musunuz? İmkansiz alamazlar bu parala takim kurulur 2m dan 5 tane oyuncu alirsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle