Beşiktaş'tan Florin Tanase atağı!

Yeni sezon transfer çalışmaları kapsamında hücum hattına bir ekleme yapmayı planladığı belirtilen Beşiktaş, uzun süredir Trabzonspor'un listesinde yer alan FCSB'nin kaptanı Florin Tanase'yi kadrosuna katmak istiyor.

Beşiktaş'tan Florin Tanase atağı!
Beşiktaş'tan Florin Tanase atağı!
GİRİŞ 20.05.2022 13:50 GÜNCELLEME 20.05.2022 13:50
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Yeni sezonun transfer çalışmalarına başlayan Beşiktaş'ın hücum hattına önemli bir ekleme yapmayı planladığı aktarılıyor. Buna göre Beşiktaş'ın FCSB'nin golcü oyuncusu Florin Tanase için devreye girdiği belirtilmekte. 

AS.ro'nun haberine göre Beşiktaş, FCSB'nin kaptanı Florin Tanase'nin özelliklerinden etkilenmiş durumda ve yıldız oyuncu için şimdiden devreye girildi. Aslen bir ofansif orta saha olmasına rağmen Tanase'nin çok gol attığı bir sezonu geride bırakması, Beşiktaş'ın arayışları kapsamında önem taşımakta. 

Türkiye'den tek talip Beşiktaş değil!

Tanase'nin transferi için Beşiktaş devreye girerken Rumen oyuncunun ismi uzun zamandır Trabzonspor ile de anılmakta. Bunun yanı sıra oyuncuya Avrupa, Çin, Körfez ülkeleri ve ABD'den de teklifler olduğu belirtilmekte. 

Kaptanlığını yaptığı FCSB ile bu sezon toplam 35 maça çıkan 27 yaşındaki oyuncu; 20 gol, 7 asistlik skor katkısı sağladı. 

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Sado 1 yıl önce Şikayet Et
    Aman aman rumenĺerden uzak durun kendi takımları avrupa da ne yapmış rumen liginden huseyin cimsiri oynat 20 gol atar. Boş yapmayın.
    Cevapla
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    20 gol atmış., 7 asist . nerede olursa olsun bu başarıdır.
    Cevapla
  • Arif55 1 yıl önce Şikayet Et
    Rumenlerden uzak durun. Gs yi soyup sogana cevirdiler
    Cevapla