Çebi: Token çöktüyse, insanların üzerine çöktü

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, siyah beyazlı kulübün kripto dünyasına girip girmeyeceği sorusuna cevap verdi.

Çebi: Token çöktüyse, insanların üzerine çöktü
Çebi: Token çöktüyse, insanların üzerine çöktü
GİRİŞ 18.05.2022 15:39 GÜNCELLEME 18.05.2022 15:40
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, düzenlediği basın toplantısında birçok konuya değinirken siyah beyazlı kulübün kripto dünyasına girip girmeyeceği sorusuna da cevap verdi.

Ahmet Nur Çebi'den flaş çağrı! 'Hepiniz istifa edin'Ahmet Nur Çebi'den flaş çağrı! 'Hepiniz istifa edin'

Fan token konusuna değinen Çebi, “Benim paraya ihtiyacım var iken, ben neden token tekliflerini kabul etmedim. Beni havalimanında görenler, gençler her gün bir şey öneriyor. Beşiktaş, birilerinin para kazanma ve zıplama yeri değil. Kişiler geliyorlar ‘Başkanım elimde proje var, 6 ayda kulübün borcunu kapatırız’ diyorlar. İyi niyetli olabiliyor. Benim işim taraftarı üzmemek. Bana teklifleri getiren arkadaşlar, bu kararı benim aldığımı biliyor. Sözleşmeler beni tatmin etmezse, ben bunu yapmam. Her gelen teklifi kabul etmem. Camia ‘Bunlara bak, kontrol et, bize zarar getirme’ diye beni göreve getirdi. Bir firma bana proje getirmek istese, sermayesi 50 bin TL. Ben nasıl güveneyim. Kağıtlara yazılanlarla Beşiktaş Başkanını ikna edemezsiniz. Göreceksiniz ki Beşiktaş, token işini herkesten daha iyi yapacaktır. Beşiktaş bunu yapacak ve buraya para yatıranların mağdur olmayacağı bir sistemle yapacak. Arabasını evini satıp, 1 kuruşu kalmamış olan bir Beşiktaşlı görmek istemiyorum. Bir firma bize 300 bin Dolarla geldi. Taahhüt edilenler 20-30 milyon Doları geçmedi. Öyle 300 milyon, 400 milyon dolarlar yok ortada. Asıl sorulması gereken, bu kadar sıkıntı varken ben bunu niye yapmadım?” dedi. Göreve olduğu sürede yaptıklarıyla ilgili de konuşan Çebi, “KPMG raporunu çıkardık, hukuka intikalini yaptık, pandemide 4 kupa kazandık. Pandemide 1 milyar gelir kaybımız olmasına rağmen kulübü yüzdürdük. Amatörde zararı indirdik. Tüm bunların hepsi benim ve arkadaşlarımın başardığı konulardı. Başarısız olduğumuz bir konu görmüyorum. Hakem ve token konusunu da izah ettim. 300 bin dolarla başlayan konu 30 milyon dolara geldi. Biraz daha bekleyelim, belki 300 milyon dolar oldu. İnsanlar ‘Token konusu çöktü, başkan treni kaçırdı’ diyor. Token çöktüyse, insanların üzerine çöktü. Belki de girmeyerek doğru yaptık. Bunun öbür tarafı da var, hesap vereceğiz” açıklamasında bulundu.

Candaş Aşık Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Candaş Aşık
YORUMLAR 1
  • Mert 1 yıl önce Şikayet Et
    Başkan doğruyu yapmış insanlar evini arabasını satıp buraya yatıracaktı herkes görüyor kripto paralarda insanlar nasıl battı geliri sporcu yetiştirerek yapmak en doğrusu
    Cevapla