Çebi'den Cenk Tosun açıklaması! 'İsterim ama...'

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Everton ile sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Cenk Tosun'u, Beşiktaş şartlarında istediğini açıkladı.

Çebi'den Cenk Tosun açıklaması! 'İsterim ama...'
Çebi'den Cenk Tosun açıklaması! 'İsterim ama...'
GİRİŞ 18.05.2022 15:09 GÜNCELLEME 18.05.2022 15:11
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Everton ile sözleşmesi bitecek olan eski futbolcuları Cenk Tosun'un geri dönmesi ve yabancı kuralı hakkında açıklamalarda bulundu.

"CENK TOSUN'U KENDİ ŞARTLARIMDA İSTERİM"

Basın toplantısında Cenk Tosun hakkında konuşan Ahmet Nur Çebi "Cenk Tosun bizim evladımız. Onunla ben görüştüm ancak ücret konusunda aramızda çok büyük fark. İster miyim? Kendi şartlarımda evet." dedi.

8+3'DEN FAZLASI ZARAR

Yabancı sınırıyla ilgili de konuşan Çebi "Yabancı sınırı konusunda 8+3 belki tamam ancak bundan fazlası zarar. Yerli oyuncu teşvik eden bir sistem olmasını anlayabiliyorum ancak yerli oyunculara isten fahiş fiyatların da bir dengeye oturtulması gerekiyor." ifadelerini kullandı.

"TAYFUR BİNGÖL AÇIKLAMASI"

Ahmet Nur Çebi ayrıca, "Tayfur Bingöl, Beşiktaş'a oynamak istediğini söyledi ama 28 yaşında, bizim planlamamıza göre yaşlı. Söyledikleri için teşekkür ederim. Bakalım, belki gündemimize alabiliriz." açıklamasını yaptı.

"PJANIC BEKLEDİĞİMİZ KATKIYI VEREMEDİ"

Büyük umutlarla transfer edilen Miralem Pjanic hakkında konuşan Çebi, "İtalya'ya gittiği gün, Pjanic'in izin günüydü. Pjanic'le ilgili pişman mıyım? Pişman olduğumu söyleyemem. Tavır ve davranışlarıyla bir abi gibiydi. Çok mütevazı ve hürmetkar bir tutumu vardı ama verdiği katkı beklediğimiz kadar olmadı." dedi.

Candaş Aşık Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Candaş Aşık
YORUMLAR 2
  • Carsambali 1 yıl önce Şikayet Et
    1 mac oynar 10 mac yatar.Birakin sunlari,adam gibi forvet alin..
    Cevapla
  • Yakup 1 yıl önce Şikayet Et
    Niye 28 yaşlımı gavuristandan 35,36 yaşındakilere milyon dolar evro verince daha mı mutlu oluyor sunuz
    Cevapla