Valerien Ismael kararını verdi! Sörtloth...

Beşiktaş'ta Valerien Ismael, gelecek sezon için transferde önceliğini forvet hattına verdi. Tecrübeli teknik adamın ilk tercihinin ise daha önce Trabzonspor'da forma giyen Alexander Sörloth olduğu öğrenildi.

Valerien Ismael kararını verdi! Sörtloth...
Valerien Ismael kararını verdi! Sörtloth...
GİRİŞ 08.04.2022 11:09 GÜNCELLEME 09.04.2022 00:24
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Valerien Ismael yönetiminde şimdiden gelecek sezonun takımını kurma çalışmalarına başlayan Siyah-Beyazlılar, tecrübeli hocanın raporu doğrultusunda önceliğini forvet hattına yoğunlaştırdı.

Ismael'in ilk tercihinin, daha önce Türkiye'de Trabzonspor forması giyen Alexander Sörloth olduğu öğrenildi. Bonservisi Alman ekibi RB Leipzig'de olan ve şu an İspanya'da Real Sociedad'da kiralık olarak forma giyen Sörloth için temaslara çoktan başlandığı bildirildi.

Kazancı çoktan teması kurdu

Siyah-Beyazlılar'da futbolun başında olan Ceyhun Kazancı'nın, uzun zamandır Norveçli yıldızın transferi konusunda Almanlar'la iletişim içerisinde olduğu bilgisine ulaşıldı.

Kiralık olarak 26 yaşındaki golcüyü isteyen Kara Kartal'ın, oyuncu tarafı ile de görüştüğü bildirildi. İlk olarak Sociedad'la sezonu tamamlamak isteyen tecrübeli ismin, İstanbul'a gelmeye sıcak baktığı da gelen haberler arasında yer alıyor.

YORUMLAR 2
  • futbolsever 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne işi var ya..
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    En güzel seçim cuk oturur
    Cevapla