Beşiktaş'ta golcü transferi için karar!

Beşiktaş, Batshuayi'yi gelecek sezonun kadrosunda kesin olarak düşünmezken, Belçikalı forvetin yerine golcülüğü tartışılmayacak bir yabancının transfer edilmesi planlanıyor.

Beşiktaş'ta golcü transferi için karar!
Beşiktaş'ta golcü transferi için karar!
GİRİŞ 07.04.2022 11:11 GÜNCELLEME 07.04.2022 11:13
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Beşiktaş golcü transferinde bu kez daha sağlam ve dikkatli adımlar atacak.

Beşiktaş Yönetimi ve profesyonellerin gelecek sezon için iki yeni golcü transferi yapmayı kararlaştırdığı ortaya çıktı.

Buna göre kiralık sözleşmesi bitecek Michy Batshuayi ile yollar ayrılacak. Belçikalı forvet hem 3.3 milyon euroyu bulan senelik maliyeti hem de bitiricilik konusundaki eksikleri yüzünden gelecek sezonun kadrosunda kesin olarak düşünülmüyor. Batshuayi’nin yerine deneyimli ve golcülüğü tartışılmayacak bir yabancının transfer edilmesi planlanıyor.

İKİNCİ TERCİH CENK TOSUN

Siyah-beyazlıların golcü transferindeki ikinci tercihi ise büyük ihtimalle Cenk Tosun olacak. Everton’la sözleşmesi sezon sonu bitecek 30 yaşındaki milli futbolcunun bedelsiz olarak Beşiktaş’a dönmesi ve 2-3 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor. Cenk, Beşiktaş’ın geçtiğimiz günlerde Galatasaray ve Hatayspor’la oynadığı maçlarını tribünden takip etmişti.

Michy Batshuayi bu sezon 35 resmi maçta 12 gol atarken, Cenk Tosun ise sadece 3 resmi maçta şans bulabildi ve gol atamadı.

YORUMLAR 7
  • Muhammed 2 yıl önce Şikayet Et
    Quaresma gelsin forvet negredo gelsin
    Cevapla
  • Adem 2 yıl önce Şikayet Et
    Neden Cenk başka yokmuş gıbı
    Cevapla
  • Sivasspor 2 yıl önce Şikayet Et
    Amokaçi gelsin.
    Cevapla
  • hsyn 2 yıl önce Şikayet Et
    daha cenk tosun diyolar yaramaaaaazzzz o bitti artik Beşiktaş tan bir halt olmaz ahada buraya yaziyorum
    Cevapla
  • İsmail 2 yıl önce Şikayet Et
    '' ... Michy Batshuayi bu sezon 35 resmi maçta 12 gol atarken, Cenk Tosun ise sadece 3 resmi maçta şans bulabildi ve gol atamadı. ....'' Bu olmuşluk tespit edilir de Cenk TOSUN tercih edilecektir aptallığı yapılır mı bu nasıl bir düşün ce veya nasıl bir haberciliktir.. BJK' lı biri olarak çok iyi bir değere Avrupaya transfer ettiğimiz TOSUN golcülüğünü ispatlamış ve çok değer verdiğimiz bir karaterdir ve her daim başımızın üstünde yeri vardır ve de alınmalıdır.....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle